Skocz do zawartości

podstawy w pozycjonowaniu - bloga lub strony

princesslea

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Prowadze bloga staram się w miare mozliwości umieszczać rzeczowe teksty , ale nie mam pojęcia od czego zacząć zeby zacząć poważnie pozycjonować owego bloga .

Dodawać linki do darmowych katalogów ?gdzie szukać odpowienich katalogów ? jak dopasować katalog do np: uzywanych skuterów

Jak się ma pisanie na forach ?czy to się opłaca ?

Czy ktoś mógłby napisac od czego mogła bym zacząć nauke pozycjonowania ?

Mój grafik stworzyl dla sklepu strone www na joomla , dostałam ją "gotową" niesty nie nadaje sie do pozycjonowania ponieważ są na niej informacje nieauktualne i cała strona wymagała by zmiany .Dlatego tez się za nią nie biorę bo wszystko trzeba by było od początku zrobić a niewiem jak się za to zabrać .Czy ktoś mógłby napisać z czego uczyć się podstaw joomla ? Chciaż wygodniej jest mi pozycjonowac bloga bo stworzyłam go od podstaw i znam go dobrze

Czy ktoś mógłby napisac od czego mogła bym zacząć nauke pozycjonowania ?

Od przeczytania tego forum i blogów różnych "celebrytów" - może nauczysz się :) (gwarancji sukcesu nikt Ci nie da).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności