Skocz do zawartości

Katalog stron podkategorie

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem emaila z ad sense ze w moim katalogu stron iks sa trescie erotyczne i zostala usunieta reklama. Nie wiedzialem ze nie moge byc podkategorie erotyka ;( Jakies spamerzy mi wpisuja ale juz usunolem. Napisalem do ad sense czekam juz 3 dzien i nadal nic. Dobrze z ekonta mi nie usuneli.... Mysle ze jak napisalem ze nie wiedzialem i usunolem to mi aktywuja katalog iks....

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Sądze, że tak, tylko, że to może trochę potrwać. Ostatnio pozycja monopolistyczna sprawia, że woda sodowa zaczyna im uderzać do głowy. Są często bezczelni, mało pomocni. No cóż konkurencja czyni cuda. Gorzej jak jej nie ma....

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności