Skocz do zawartości

Ustawienie Ttitle

genju2

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chciałbym was zapytać o poradę.

Pozycjonuję stronkę na frazy : strony internetowe gdynia , Tworzenie stron www gdynia , Tworzenie stron gdynia , Projektowanie stron www Gdynia , Strony www gdynia , projektowanie stron internetowych gdynia .

1)Pytania:

Jakie title byście ustawili ?

a) projektowanie i tworzenie stron internetowych Gdynia

B) strony internetowe,Tworzenie stron www, Tworzenie stron,Projektowanie stron www, projektowanie stron internetowych - Gdynia

c) strony internetowe Gdynia,Tworzenie stron www Gdynia , Tworzenie stron Gdynia ,Projektowanie stron www Gdynia, projektowanie stron internetowych Gdynia

d) inaczej :)

2) Pytanie dodatkowe.

Jak np umieszczam w nagłówkach np <h2> frazy to poprawnie było by ustawienie:

a ) <h2> Tworzenie i projektowanie stron internetowych </h2> Nie dodaje na końcu " Gdynia" - ponieważ moim zdaniem spamersko by to wyglądało.

B) Czy takie ustawienie znacznika było by poprawne np dla frazy " Tworzenie stron Gdynia " i Tworzenie stron www Gdynia.

Pozycjonuję stronkę na frazy : strony internetowe gdynia , Tworzenie stron www gdynia , Tworzenie stron gdynia , Projektowanie stron www Gdynia , Strony www gdynia , projektowanie stron internetowych gdynia .

Normalnie kluczowa fraza powinna być w h1 i title, ale dla tych konkretnie fraz ustawiłbym h1/title "Oferta firmy Jan Kowalski", w h2 "tworzenie i projektowanie stron www", a "Gdańsk" ustawiłbym jako lokalizację na mapie :)

Xann - Nie mogę umieścić tak dużo treści jak podany Twój szablon. Mam mało miejsca na stronie

kris:

Z tą mapką też myślałem i uważam iż to jest bardzo dobry pomysł.

A będzie łapać frazę projektowanie stron internetowych ?

Generalnie u mnie na stronie wygląda to tak : https://nautil.pl/

umieszczenie " projektowanie stron internetowych" w <p> wystarczy?

Miesiąc temu wprowadziłem treść na stronę i od tamtego momentu na te frazy pozycję spadają zamiast iść w górę - do tego jeszcze 2 miesiące linkowania i nie ma poprawy.

Olej title description i H1, H2 z racji tego, że G... i tak ma to wszystko w nosie od długiego czasu. Na nie wiele już to wpływa. Wrzuć coś PI * drzwi byle pasowało pod użytkownika do H1, H2 i tyle.

Zajmij się stroną i treścią a nie sztuką dla sztuki: "...wstawić słowo "Gdynia" w H2 czy też nie...o to jest pytanie".

do tego jeszcze 2 miesiące linkowania i nie ma poprawy.

- Takiego jak w stopce na tej stronie: https://pralniapomorskie.pl ? Pomijam już tego comic sansa :sciana:

Chociaż raczej takie piardy powinieneś ogarniać skoro masz: https://nautil.pl/pozycjonowanie/ ale co ja tam wiem.

Edyta: Przy okazji naturalnie ci podlinkowałem klienta ;) no popatrz.

To już nic nie kumam olać title, olać h1,h2 ?:P

kris powyżej piszę " Normalnie kluczowa fraza powinna być w h1 " .

To aby polepszyć efekty to mam wprowadzić więcej treści na stronę przydatnej dla użytkownika i nie patrzeć na umieszczenia słów kluczowych w treści?

h1 chyba g ma w nosie ale title już nie. Meta tag nie powinno się olewać bo później g pokaże jako opis przypadkowy tekst. Może być mniej reprezentatywny. Szukając informacji czytamy najpierw potem wchodzimy, coraz częściej nie jest to 1 wynik, tylko najlepszy opis description.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności