Skocz do zawartości

Automat dla początkującego.

magpieldz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

poszukuję automatu który usprawni moje działania w pozycjonowaniu stron. Do tej pory robiłem wszystko ręcznie korzystając z for o podobnej tematyce jak pozycjonowane strony. Dodam że w kwestii narzędzi do pozycjonowania, wszelakich automatów itd. jestem laikiem. Który program umozliwiłby mi skuteczne pozycjonowanie moich stron, jednocześnie nie szokując mnie trudnością w obsłudze i pozwoliłby mi się spokojnie nauczyć jak korzystać ze swoich funkcji?

Generalnie potrzebuję programu od którego mógłbym zacząć swoją przygodę z narzędziami do pozycjonowania, w miarę intuicyjna obsługa bądź dobre poradniki przedstawiające jak zacząć korzystać z softu i prezentujące jego funkcje. Dodam że szybko się ucze.

Licze na Waszą pomoc i serdecznie pozdrawiam :)

Zennoposter

Scraprebox

XRumer

powinno wystarczyć :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Który program umozliwiłby mi skuteczne pozycjonowanie moich stron, jednocześnie nie szokując mnie trudnością w obsłudze i pozwoliłby mi się spokojnie nauczyć jak korzystać ze swoich funkcji?

Tutaj musisz dokonać jednego wyboru. Albo program prosty w obsłudze, albo skuteczny. Niestety nie znam programu, który poprzez jedno kliknięcie "Play" będzie skuteczny przez stosunkowo dłuższy okres czasu.

Stad moje pytanie, od którego programu najlepiej zacząć aby wszystko w miare ogarnąć a żeby program jednocześnie był skuteczny. Jak do tego się ma Donlinkage? W związku z tym że nigdy nie miałem doczynienia z tego typu programami mogę mieć problem z "ogarnięciem" go? Łatwo o jakiś support/pomoc/poradniki?

Dziękuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi.

GSA ma najlepszy interface z softów seo moim zdaniem, a przy okazji można za jego pomocą tworzyć np. swoje szablony (w prosty sposób, według mnie dużo prostszy jak np w zennoposterze, ale bez .js czy flash). Ten program ma zdecydowanie największe możliwości w stosunku cena/jakość (trzeba doliczyć jeszcze OCR).

Mam nadzieje że koledzy wybaczą mi moją niewiedze. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób buduje się swoją baze for/katalogów/blogów na których zamierza umieścić linki? Czy wykonuje za nas to program czy trzeba robić to ręcznie? Pytam ponieważ czytając oferte Xrumera przeczytałem kilka zdań o Hreferze. Czy inne programy również posiadają takie dodatki?

Biorąc pod uwagę kilka Twoich niedawnych postów, to bym przemyślał poważnie, czy sięgać po Xrumera...

to nie jest bardzo intuicyjne narzędzie

Witam,

aktualnie posiadam około 5 stron o tematyce dość niszowej w której praktycznie nie ma konkurencji. Skuteczne jest nawet ręczne postowanie na forach i przynosi to niezłe efekty więc wydaje mi się że nie potrzebuję skomplikowanych narzędzi w celu automatyzacji tego procesu.

Stąd moje pytanie, czy istnieją darmowe programy do automatycznego wrzucania linków i postowania na forach. Jeśli tak to jakie?

Pozdrawiam

...

Niestety nie mogę edytować posta, ewentualnie z tych najtańszych narzędzi np. SeoAdder który aktualnie jest za 59zł, spełniłby swoje zadanie jeśli chodzi o moje niezbyt wygórowane potrzeby? Nie chciałbym kupować nic drogiego chociażby z tego powodu że moje doświadczenie z tego typu narzędziami jest znikome i wolałbym uczyć się na czymś prostszym i mniej skomplikowanym a ewentualnie w przyszłości zaczać korzystać z bardziej profesjonalnych programów z większymi możliwościami.

i w ogóle jesteś w dziale narzędzia, zatem może byś się troszkę pofatygował i poczytał o kilku narzędziach - starych i nowych - a wówczas będziesz w stanie sam zdecydować

- po pierwsze na co Cię stać?

- po drugie, co chcesz tym narzędziem zdziałać?

temat zamykam, jako niewnoszący nic nowego do forum.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności