Skocz do zawartości

Przeniesienie strony na inny serwer.

GoogleNo1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. odrazu do rzeczy, licze na pomoc.

Mam wykupiona domene na pewnej stronie i wczesniej mialem takze hosting pod te domene na tej samej stronie.

Chce przeniesc strone na inny serwer. Nie chce przenosic domeny do kogos innego tylko sama strone zeby dziala na serwerze u innego wydawcy.

Problem chyba w tym, ze hosting na ktorym jest strona i domena dawno temu wygasl i nie mam dostepu do bazy mysql i ftp.

Ogolnie mam bardzo ograniczone ruchy, moge tylko sprawdzic adresy dns'y strony i jest opcja "tworzenie strefy dns", a na dodatek jestem w tym zielony.

Bardzo prosze o jakies rady jak ogarnac te sytucje i przeniesc strone na inny serwer??

Problem chyba w tym, ze hosting na ktorym jest strona i domena dawno temu wygasl i nie mam dostepu do bazy mysql i ftp.

Może czegoś nie rozumiem, ale skoro nie masz ani plików, ani bazy danych (nie opłaciłeś okresu rozliczeniowego = administrator wyczyścił konto z danych), to co chcesz przenosić?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności