Skocz do zawartości

Whitepress- alternatywa?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 miesięcy temu...

Co mógł bym tam kupić za 300 zł ?

Do kwoty 300 zł netto jest gdzieś 70% oferty serwisów w WhitePressie.

Przykładowe serwisy poniżej tej kwoty.

mmwarszawa.pl
bielsko.biala.pl
inwestycje.pl
poznan.naszemiasto.pl
di.com.pl
mojeKatowice.pl
urodaizdrowie.pl
Wystarczy się zarejestrować tutaj https://www.whitepress.pl/konto/rejestracja i masz dostęp do większości serwisów. Po rejestracji ustaw sobie tematykę + filtr do 300 zł i masz wszystko.

Miałem tego nie pisać, ale napiszę. Wasze strony nie są normalnymi stronami i im szybciej to zobaczycie tym lepiej dla Waszego projektu. To strony stworzone pod umieszczanie linków w artach. Kiedyś to się nazywało precle ale taniej było niż u Was.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Po raz kolejny ciężko nam się z wami zgodzić, tym bardziej kiedy używacie określeń typu "śmieciowe strony" . Doskonale zdajemy sobie sprawę, że nasze serwisy nie mogą się równać ze stronami które mają po 5-10 lat, dlatego dajemy jasny sygnał, że nasze serwisy mają swój tok rozwoju i będą rozwijane pod wieloma kątami. Określenie precel też jest dość dyskusyjne bo dobrze wiemy że precle z reguły były wielotematyczne i zawierały teksty z mieszarek.

Stale podtrzymujemy zdanie że nasz system ma wiele zalet i jest unikatowy pod wieloma względami.

Co do cen, temat jest u nas na świeczniku i nie wykluczone że w najbliższym czasie będą korzystniejsze.

W 100% się zgadzamy, że whitepress jest doskonałym narzędziem i nawet nie mamy zamiaru z nim konkurować.
Po pierwsze oferujemy funkcje, jakich w innych systemach nie ma (linkowanie pomiędzy własnymi artykułami) .
Po drugie - dopiero zaczynamy, również chcielibyśmy mieć paroletnie domeny z setkami artykułów, ale jako start up jesteśmy ograniczeni przede wszystkim kosztami, które są olbrzymie.

Natomiast, zapewne jak większość użytkowników, doskonale wiemy jak dużo kosztuje publikacja na naprawdę wartościowych serwisach.
My chcemy dać alternatywę, która może być uzupełnieniem wszelkich kampanii w sieci.

Ja myślę że popełniacie błąd strategiczny próbując przedstawić lepsze precle tematyczne jako strony stworzone dla użytkowników internetu nie z myślą wyłącznego zarabiania na publikacji artykulow.

Nie jestem jakimś fanem WP i nie korzystam z tego narzędzia, co więcej sposób w jaki "promują" swoje usługi prywatnie mnie irytuje ale głównym kryterium przyjmowania stron do WP jest ruch. Pokażcie, że wasze serwisy maja realny ruch z wyszukiwarki, i unikalnych użytkowników a nie odsłony kilku sekundowe wtedy można mówić o tym, że Wasze strony chętnie odwiedzają realne użytkowniki internetu z Polski.

że precle z reguły były wielotematyczne i zawierały teksty z mieszarek.

Tak było dawno teamu

@MaxPan

Zgadzamy się z Tobą, z pewnością już w najbliższej przyszłości zaprezentujemy szersze statystyki naszych serwisów lecz potrzebujemy na to jeszcze chwilę czasu, ponieważ musieliśmy skupić się na innych sprawach związanych z naszym projektem. Jak tylko dopniemy ten temat na ostatni guzik to was o tym poinformujemy. Jako autorzy systemu wiemy że do rozwoju serwisów potrzebny jest też przyrost wartościowego contentu na stronach, dlatego zdecydowaliśmy się już wystartować z projektem VORTALCLOUD. Apropos określeń "precel", nie oszukujmy się, ten termin ewoluował na przestrzeni kilku ostatnich lat, idąc tym tokiem rozumowania .. czy to znaczy że już niedługo "grubsi" wydawcy, którzy publikują artykuły sponsorowane z linkami też będą nazywani preclami?

Jak tylko dopniemy ten temat na ostatni guzik to was o tym poinformujemy. Jako autorzy systemu wiemy że do rozwoju serwisów potrzebny jest też przyrost wartościowego contentu na stronac

Zgadza się, ale wołacie 3600 zł za publikacje na 60 serwisach które naturalnego ruchu maja tyle co nić, bo inaczej by te statystyki pokazali :D

Jak się chce uzyskać na nowe serwisy content to nie kasuje się 60 zł za publikacje jednego artykułu.

Jeśli chcecie konkurować z WP musicie mieć na serwisach naturalny, nie spreparowany ruch i.... ale to już nie moja sprawa :D

Oczywiście to Wasza strategia i Wasza wizja na projekt, ja tylko wypowiadam swoje prywatne zdanie.

vortalcloud jest nowym projektem (tak jak my 18 miesięcy temu byliśmy nowi) i idzie w trochę innym kierunku niż my - to jasne. z założenia jest źródłem linków i pod tym względem jest zoptymalizowany.
Ja ze swojej strony życzę powodzenia - wiem jak ciężko się startuje z nowymi projektami.

ps. MaxPan - czy możesz mi wysłać uwagi do naszej promocji. Konstruktywna krytyka jest bezcenna! (pawel@whitepress.pl).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności