Skocz do zawartości

Whitepress- alternatywa?

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan

co do ceny wszystkie wasze sygnały na ten temat są dla nas na tyle jasne, że decyzję o zmniejszeniu cen już podjęliśmy i jest to już przesądzone że będą obniżone. Na dniach damy info jakie będą te nowe.

Tak jak już wspomniałem, nie mamy zamiaru konkurować z WP.

Dzięki za konstruktywną krytykę w normalnym tonie.

@pawelek

Dzięki za wzięcie udziału w dyskusji i słowa otuchy :)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Imho powinniście przemyśleć podejście- tu już nie jest kwestia cen, bo czym innym jest wypuścić jakiś art na powiedzmy w miarę poczytliwym blogu od publikacji w dopiero rozwijających się serwisach (i w kwesti seło i w kwestii samego arta). Fajnie, że jest jakiś pomysł, ale to nie może się udać (no, chyba, że za 10 lat- ale bez gwarancji).

@tomtajchman

Fajnie, że jest jakiś pomysł, ale to nie może się udać

Myślę że jesteś w błędzie i przeraża mnie poziom pesymizmu, który prezentujesz. Jakby każdy człowiek miał takie podejście to zapewne dalej bylibyśmy jaskiniowcami. U nas takie terminy nie obowiązują.

w kwesti seło i w kwestii samego arta

Nie wiem jakie techniki seło stosujesz, ale w tej kwestii też nie możemy się z Tobą zgodzić. Każdy ma inne doświadczenia i osiągnięcia, więc po raz kolejny traktujemy to jako subiektywną ocenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności