Skocz do zawartości

Ultratani hosting - nazwapl, czy może ukryta opłata?

ka_v

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Pierwszy post i od razu lecę z pytaniem ;-)

Potrzebuję mały hosting WWW, uprzedzając komentarze po co mi hosting tylko na 12msc - projekt mało pewny, a cena odgrywa kluczową rolę.

Przechodząc do sedna sprawy:

Czy tylko ja nie widzę żadnego *haczyka w promocji hostingu w nazwa.pl (1 zł/miesiąc) ? (nie mogę dodać linka bo jestem nowy - active mini za 1 zł)

Promocyjne ceny dotyczą pierwszego okresu abonamentowego, który wynosi 12 miesięcy.

Nigdzie w regulaminie nie doczytałem się żeby konieczne było zawarcie umowy na dłużej niż 12 miesięcy, jak dodałem zamówienie do koszyka to faktycznie wyrzuca okres abonamentowy - 12 msc.
Wygląda to zbyt pięknie żeby mogło być prawdziwe ( ͡º ͜ʖ͡º)

Może ma ktoś doświadczenia?

Zawsze z dużymi rejestratorami miałem negatywne doświadczenia, dlatego tak duża podejrzliwość :faja:

IMHO Promocja jest po to, by złapać klienta który jak już się "zadomowi", to przeważanie zostaje, więc za rok przedłuży usługę za całą płatność już bez promocji. Podobnie jest z domenami

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

słaby ten szeptaniec..

Serio, nie jest szeptaniec :) Wiem, że może i to wygląda na krypto marketing ale tym razem nie, normal user z krwi i kości ;)

Jak bardzo mały hosting potrzebujesz? U nas ceny masz bez haczyków.

Możesz zerknąć na budżetową ofertę blutu.pl oraz nieco droższą, ale wydajniejszą, z priorytetowym supportem, codziennymi backupami, dyskami SSD pod bazy danych: swhosting.pl

Potrzebuje hosting pod minimalne zaplecze. Jedna strona na wordpressie, wolałbym zapłacić nawet symbolicznie niż stawiać na darmowych ;)

wiem że nie powinien się robić z tego temat na reklamówki,ale warto sobie trzymać np. usługi hosting + domena w jednej firmie oczywiście wszystko zależy od skali i innych czynników, ale sprawdź sobie ofertę hekko mają teraz fajną promocje i tanie domeny.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności