Skocz do zawartości

xJoomer - automat do zakładania profilów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy kliknąć w harmonogramie "od początku". Upewnić się że jest inny login i na poczcie wyłączony spam.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@fajnygrabarz

Może problemem jest poczta lub proxy?

Na ustawieniach:

- poczta o2 (aliasy)

- 5 sztuk prywatnych proxy

mam cały czas powtarzalną ilość ok. 1,1k w pierwszym przebiegu.

M

Edycja:

Proxy stąd - buyproxies.org (Dedicated proxies)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Aktualizacja przewidziana była na ten tydzień, ale dziś nie wyrobię. Więc początkiem następnego tygodnia już będzie.

• 3 tygodnie później...

@up

to nie harvest WP kilka lat temu robiony, gdzie tylko pod konsolą linuxa na najmocniejszych CPU można było te listy obrobić, aby uzyskać statystycznie 0,1% przeciętnych AA.

Tutaj jest "robota lżejsza od spania" :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Aktualizacje bazy na pewno będą, na początek też daję sporą bazę (+1000). Już jutro będzie info o możliwości dokupienia bazy.

Już dzsiaj będzie aktualizacja zwiększająca skuteczność o kilka razy. Również szybkość została poprawiona.

Każdy też otrzyma dodatkowe 500 adresów do xJoomera za darmo.

Będzie też duża baza (kilka tysięcy) na sprzedaż - dla każdego posiadacza xJoomera za 50 zł - informacje wyślę do wszystkich mailem.

Jest też MEGA PROMOCJA! Obniżka z 200 zł netto do 150 zł netto. Dodatkowo każdy kupujący otrzymuje zupełnie za darmo licencję SuperMini na jedno stanowisko. Dotyczy również tych, którzy już kupili. Można się zgłaszać po program na mój mail lub PW. Promocja jest ograniczona czasowo.

Warto skorzystać, bo supermini będzie miał możliwość publikacji artykułów (bardzo szybko, do kilkuset na minutę) z profilów opartych o xjoomera.

Będzie też duża baza (kilka tysięcy)

a no właśnie bazy są i 50k, taki urok tego skryptu.

Czy można wrzucić (zakładam posiadanie odpowiednich zasobów sprzętowych) w projekcie synonimizowany plik o wadze rzędu 10 Mb ?, albo jeszcze lepiej setki pliczków z synonimami 0,5 Mb ?

Przy okazji, ile % dodatkowych dodań uzyskujesz rozwiązując captcha ? (zewnętrzny OCR)

Ps. SuperMini, dobre wspomnienia - zapierniczało niewiarygodnie ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

W nowej wersji będzie możliwość podania dowolnej ilości plików z tekstami, w których będą mogły się znajdować synonimy.

Aktualizacja będzie dziś.

edit. Captcha - mam cały czas podłączone. Nie wiem ile udało się z recaptchą zarejestrować, ale mam 2844 obrazki (w sumie przejechałem około 50 tysięcy adresów). Więc jest to rzędu 5%.

Rozsyłam właśnie aktualizacje xJoomera:

- o wiele większa skuteczność

- większa szybkość

- możliwość ustalenia szybkości w konfiguracji

- eksport założonych kont

- możliwość podania dowolnej ilości plików z tekstami (dotyczy każdego pola projektu)

- dodany podgląd artykułu przy tworzeniu/edycji

Istnieje też możliwość zakupienia listy ponad 3600 adresów za 50 zł netto dla każdego posiadacza xJoomera. Jeśli nie mas xJoomera 80 zł netto.

Standardowo do zakupu xJoomera dodaję listę ponad 1000 adresów.

Obecnie do zakupu xJoomera dokładany jest za darmo SuperMini z możliwością publikowania artykułów na kontach założonych przez xJoomera.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności