Skocz do zawartości

xJoomer - automat do zakładania profilów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Na emaile została właśnie rozesłana aktualizacja zwiększająca skuteczność zakładanych profilów + kilka poprawek.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Troch mnie wqr.... to twoje narzędzie widać że działa bo od jakiegoś czasu muszę sprzątać na forach po przejściu dodawarki. To fakt jest skuteczne w dodawaniu ale czy osoby dodające i korzystające nie boją się się że w końcu kogoś wqr.... i wszystkie adresy, które z taką estymą umieszczają w profilach zostaną z premedytacją dopalone tak by je uziemić na zawsze ???? Jeszcze tydzień wytrzymam ale następne kroki będą adekwatne do zabawek, które sprzedajesz.

Pozdrawiam

Troch mnie wqr.... to twoje narzędzie widać że działa bo od jakiegoś czasu muszę sprzątać na forach po przejściu dodawarki.

xJomer nie obsługuje żadnego CMS forum, co więcej nawet na Joomla nie obsługuje forum, może napiszesz coś adekwatnego do wieku konta na forum?? Bo troch mnie wqr... taka ignorancja.

Wyręczę Ciebie i Twoje poszukiwania, na forum u Ciebie na 99% grasuje xRumer. Robi to co może zrobić użytkownik ale szybsze i w dużej ilości.

Wiek konta ma coś do rzeczy ? czy raczej doświadczenie ? - nie siedzę już tak bardzo w temacie a bałagan, który mam do paru tygodni zbiegł się w czasie z uruchomieniem xJomera stąd moje może mylne wnioski, widać parę lat spokoju to za dużo.

D_S - proszę Cię nie pisz już nic.

Pozdrawiam

To ja napiszę, żeby nie trzeba było zgadywać.

Warunek pierwszy Joomla.

Warunek drugi - komponent Joomla K2.

Warunek trzeci - ustawienia domyślne.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

...........Dodaj na forum 1-2 dodatkowe pola w formularz rejestracyjny i captcha ( nie recaptcha) cos takiego............

MaxPan potrafię czytać ze zrozumieniem, dzięki za pomoc już znalazłem rozwiązanie problemu wiedziałem że na Was można liczyć.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Ja po części jestem, tzn. nie dla tego ze skutecznosc dość mocno spadła tylko po cześci k2 otworzyła mi troche oczy, i pokazała drogę, którą póki co powinienem podążać wśród tych wszystkich ściezek i autostrad seo czy tam ogolniepojętego emarketingu (wiem sucha troche ta metafora).

Co do masowego spamu to raczej pojecie wzgledne w przypadku k2

A teraz do rzeczy, jak w chwili obecnej jest ze skutecznością xJoomer'a? Było by świetnie gdyby koś miał porównanie z gsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności