Skocz do zawartości

xJoomer - automat do zakładania profilów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź lecz w tym przypadku to sie nie sprawdzi bo rejestruje na module. Więc jak dokładnie zweryfikowac ktore linki są poprawne do rejestracji do xjoomera? Pozatym zauwazyłem ze wiecej jak 2,5k nie przyjmuje linków jednorazowo do bazy.

Widzę, że już trochę się męczysz z tematem. Mogę Ci to przelecieć swoim programem :)

Koszt taki, że się dzielisz ze mną listą. Ale jest duże prawdopodobieństwo, że jej nie będę wykorzystywał. Mam kilkanaście kilo takich miejscówek.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

A ktoś podpowie jak wyciągnąć url już założonego profilu?

Załóżmy, że chcę dodać profil ręcznie. W przypadku gdy strona ma włączone przyjazne urle to po założeniu profilu mam url:

www.example.com/users/profile.html

Gdy przechodzę do edycji profilu url jest:

www.example.com/users/profile/edit.html

A jak wyciągnąć id profilu by uzyskać taki link:

www.example.com/component/k2/itemlist/user/635

?

• 2 tygodnie później...

Supermini ma lepszą skuteczność niż xjoomer. Może wypróbuj? Nie wiem czy dalej tak jest, ale jeszcze niedawno był dodawany za free do xjoomera. Porównania do innych softów zakładających profile k2 niestety nie mam.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

no i zrobiłem mały test z 527 zarejstrowanych linków tylko 16 pokazał jako wyciągniete. W porównaniu do K2 Submitter ta sama lista zweryfikowana to około 1k. zrobionych linków. Podobno soft dobrze nie trafia w linki na poczcie i stąd tak nisko funkcjonuje. No cóż pora odłożyc ten soft na półke bo nic dobrego nie daje.

• 4 miesiące temu...

no i zrobiłem mały test z 527 zarejstrowanych linków tylko 16 pokazał jako wyciągniete. W porównaniu do K2 Submitter ta sama lista zweryfikowana to około 1k. zrobionych linków. Podobno soft dobrze nie trafia w linki na poczcie i stąd tak nisko funkcjonuje. No cóż pora odłożyc ten soft na półke bo nic dobrego nie daje.

czy ktoś może również wypowiedzieć się na ten temat?

• 2 miesiące temu...

Sama rejestracja działa ok, natomiast jak wspomniałem wcześniej i suport sie przyznał ze program niezbyt dobrze trafia w linki w poczcie stąd mała skuteczność w odbiorze. Poprawka musi byc a skrypt bedzie działał ok jak poprawia klikanie w linki z poczty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności