Skocz do zawartości

FANPAGE strony www, bez użycia osobowego konta Facebook'a?

Seo.Uczniak

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku zacznę od tego, że nie mam w ty momencie swoje osobowego konta na Facebook'u. Miałem, skasowałem i teraz nie mam :).

Ale chciałbym założyć fanpage stronki, która robię i dlatego mam kilka pytań, proszę o odpowiedz:

1. Czy muszę mieć swojego imiennego/osobowego fejsa, żeby stworzyć fanpage?

2. Wydaje mi się, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że na pierwsze pytanie usłudze odpowiedź TAK. A więc, czy można jakoś ustawić Fejsa, żeby nikt nie mógł powiązać mojego osobowego FB z FP mojej strony internetowej? Nic złego nie zamierzam na tym fanpag'u robić, ale to temat rozrywki i kilka osób pewnie się do wie, ale nie wszyscy znajomi (jeżeli będę zmuszony do zrobienia osobowego fanpag'a).

3. Czy podczas wklejania/dodawania postów można to robić jako admin FP, a nie jako osoba prywatna z FB?

Dzięki za odpowiedz.

1 Musisz mieć konto jako człowiek.

2 Tworząc/wklejając posta robisz to jako fanpage. Sam prowadzę swój i mogę wybrać, czy przeglądam FB jako ja, czy jako FP. Przeciętny użytkownik nie zobaczy kto jest adminem (no, chyba, że będzie to np 2 user, więc jako lubiący będziesz tylko Ty)

3 tak

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności