Skocz do zawartości

Youtube, reklamy, zarobek i konto AdSense

trybas

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

Słuchajcie nie rozumiem do końca jak działa konto Yuotube -> AdSense i moje treści.

Robiliśmy z kolegami filmiki na youtube (nie będę tutaj tej głupoty reklamować) z czasem okazało się, że kolega mógł na nich zarabiać, ale kto o tym myślał.

Skoro wtedy to było amatorskie i działało, chciałem spróbować jeszcze raz, ale...

Posiadam konto AdSense założone w innym celu (dla strony www) ono zarabia, ale teraz jestem firmą, nie mogę zmienić konta AdSense na firmowe, co robić? Jak to rozliczyć?

Po drugie po tym jak połączę swój kanał z kontem AdSense będą się wyświetlać reklamy? Szukałem informacji na ten temat i nic nie rozumiem.

Jedni skarżą się, że inni wrzucają pokopiowane materiały i na nich zarabiają, a drudzy mówią, że wrzucają swoje filmy, nie ma reklam i nie ma zarobku. Komu uwierzyć i jak rozgryźć temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności