Skocz do zawartości

Czy ma to sens? Pozycjonowanie strony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@cyber dlaczego ? Nie potrzebuje na to dużego budżetu, a na początek dobra opcja :)
Jeśli sam ustawi sobie wszystko prawidłowo to raczej powinien na tym zarobić, a jeśli robi dobrą robote to pewnie z szeptanki zrobi x razy więcej :)

Moim zdaniem nie warto uczyć się pozycjonowania dla jednej strony, bo to nie jest jazda na rowerze, że się raz nauczysz i później korzystasz. Niby podstawy są niezmienne, zawsze warto wiedzieć więcej niż mniej, ale moim zdaniem braknie Ci czasu jeśli będziesz chciał zajmować się trzema rzeczami, czyli prowadzeniem firmy, pozycjonowaniem i zdobywaniem wiedzy na temat technik, które aktualnie są skuteczne, przeprowadzaniem testów itd.

Ja bym poszedł w stronę rozsądnej kampanii Adwords, a pozycjonowanie organiczne traktował jako ewentualny bonus, jeśli wskoczysz wysoko w topy. Zawsze z Adwords można zrezygnować, albo mieć w serpach dwa linki do swojej strony.

• 3 tygodnie później...

Odświeżam temat - wgrałem sitemape i uwaga:

po prostu kometowałem blogi o wnętrzach i zostawiałem link do strony głównej przez miesiąc ( kilka dziennie) i ...

właśnie u mnie na kompie - okolice Poznania na fraze "malowanie Poznań" jestem na 4 miejscu na pierwszej stronie. za********e się ucieszyłem ale poprosiłem kolegów z Wawy zeby wpisali ta sama frazę co ja i

U jednego jestem na 3 stronie

U kolejnego juz na 4

O co chodzi? To dlatego ze czesto wchodziłem na ta stronę?

Pewnie sie okaże ze moje emocje i radość sa zbyteczne...

Wystarczy używać odpowiednich narzędzi, możesz skorzystać np z https://webpozycja.pl

większość blogów które pozwalają zostawić linka z anchorem zapewne jest NF, wiec ich "moc" jest 0, jak zdobyłeś 4 stronę to powoli czas ruszyć do przodu, musisz zdobyć jeszcze sporo linków, górka przed tobą.

tyle że M0drzew zlecał też pozycjonowanie dużej firmie SEO i efekt równie mizerny :)

Nie no firma dalej walczy... mineło jakoś 10miesięcy od podpisania umowy, raport za styczen'15 :

md24wjo8.jpg

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nie no firma dalej walczy..

To widać, że firma jeszcze musi się długo męczyć.

Sory za offtop, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Zauważyliście ostre zmiany w serp? Od wczoraj w kilku brażach widać ostre tasowanie, które trwa do dzisiaj. Wygląda to jak odświeżenie algo i sytuacja tyczy się tylko europy.

Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących.

To widać, że firma jeszcze musi się długo męczyć.

Sory za offtop, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Zauważyliście ostre zmiany w serp? Od wczoraj w kilku brażach widać ostre tasowanie, które trwa do dzisiaj. Wygląda to jak odświeżenie algo i sytuacja tyczy się tylko europy.

Moja branża stoi (wahnięcia +-1/2 jak codzień)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Podepnę się pod temat, gdyż mam podobny problem. Spędzam ostatnio dużo czasu na forum, zoptymalizowałem swoją stronę zgodnie ze wskazówkami, które tutaj znalazłem i potrzebuję kogoś kto rzuci okiem na to co jest zrobione do tej pory i powie co dalej. Z całą resztą sobie poradzę ;) Jeśli ktoś miałby chwilę to niech pisze na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności