Skocz do zawartości

Czy ma to sens? Pozycjonowanie strony

Rekomendowane odpowiedzi

M0drzew mam nadzieję że nie płacisz za raporty :)

Nie, ale mam taką zagwozdkę i nie wiem jak to ugryźć... jako, że strona podana do pozycjonowania stoi jak zamurowana (ani w górę, ani w dół) to szanowna agencja zrobiła stronę satelitę. (sami kupili domenę, sami postawili stronę, wrzucili moje teksty napisane "swoimi słowami" i.... zajeba#i z sieci zdjęcia, czyjeś... pomijam, że nie mają one za wiele wspólnego z moim produktem, ale do kur.nędzy prawa autorskie, zwróciłem im uwagę, ale centralnie mnie olali... potem jakiś jełopa mnie będzie ścigał o zdjęcia...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

stoi jak zamurowana (ani w górę, ani w dół)

M0drzew zmień agencję - strona "wisi" w algorytmicznym. Lepsze pozycję można "ogarnąc" bez żadnego linka :)

ścigał o zdjęcia.

Ciebie? A to Ty jesteś właścicielem satelitki? :) - tak btw kolejny argument do pkt.1.

Zielonego poranka bo coś "mieli" wujek.

Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności