Skocz do zawartości

znacie darmowy serwer, gdzie moge wrzucic mp3?

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam strone ktora ciagnie do 35 gb tekstu z serwera plus mp3 i programy download, ktore ciaglem z innego serwera [nie wiem ile tego szlo]. niestety darmowy serwer sie skonczyl, no i gdzies musze wrzucic pliki. mam tego ok 50 mb, jest ok 100-200 wejsc dziennie na podstrony z downloadem, no ale jak wspomnialem nie wiem ile idzie transferu. jeden plik to srednio 2 mb. pliki maja koncowki mp3, zip, exe

potrzebuje miejsce na przetrwanie, mam jeszcze kilka miechow hosting wykupiony [35 gb] i nie chce znowy placic, szczegolnie ze strona to hobby ;). czy darmowe serwery w ogole uciagna cos takiego? no i umozliwiaja wrzucenie mp3, itd?

po wakacjach planuje kupic nowy hosting i co mozecie polecic. php, sql [min 3 bazy], jakis cpanel, phpmyadmin, dobry uptime, szybki, no i transfer, powyzej 50gb na miesiac. obecnie mam na klatka.pl ale oni maja max 35gb/mc, a na dedykowany mnie nie stac

prosze o rady. pozdrawiam

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Śliska tematyka z Mp3, jak legalne to może gdzieś znajdziesz.

Bo Zaiks czuwa.

mp3 oczywiscie sa legalne. dostalem je od firmy, ktore je wydala, w zamian za wyswietlona reklame i mam na to umowe wiec o zaiks sie nie martwie. chodzi o to gdzie je wrzucic....

no a skoro nie za free to jaki serw byscie polecali?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 3 tygodnie później...

pliki *.mp3 możesz wrzucić choć na mp3.wp.pl, czy archive.org. Możesz znaleźć sporo serwisów dla artystów, gdzie bez problemu uploadujesz empetrójki.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności