Skocz do zawartości

Katalog sklepów na autorskim skrypcie super-sklep.eu

ciechu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

postanowiłem nie tylko korzystać z Waszych katalogów ale też stworzyć coś własnego. Katalog, który tworze jest cały czas udoskonalany, chętnie poczytam Wasze sugestie i je wdrożę w moim skrypcie. Z założenia jest to tylko katalog sklepów internetowych, więc zapraszam do ich dodawania do katalogu. Dla Was przygotowałem 50 kodów na wpisy nie wymagające linki zwrotnego:

pio1
pio2
pio3
pio4
pio5
pio6
pio7
pio8
pio9
pio10
pio11
pio12
pio13
pio14
pio15
pio16
pio17
pio18
pio19
pio20
pio21
pio22
pio23
pio24
pio25
pio26
pio27
pio28
pio29
pio30
pio31
pio32
pio33
pio34
pio35
pio36
pio37
pio38
pio39
pio40
pio41
pio42
pio43
pio44
pio45
pio46
pio47
pio48
pio49
pio50

Czekam na wpisy, opinie i sugestie. Pozdrawiam!

Czekam na wpisy, opinie i sugestie. Pozdrawiam!

Nieprędko się ich doczekasz zważając na fakt, że pod adresem

https://super-sklep.eu/

nie da się dodać wpisu:)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Nieprędko się ich doczekasz zważając na fakt, że pod adresem

https://super-sklep.eu/
nie da się dodać wpisu:)

Kolego jeśli próbowałeś dodać wpis i pojawił się jakiś błąd to było by miło gdybyś go opisał. Dlaczego twierdzisz że nie można dodać wpisu? Odnalezienie pozycji w menu "dodaj sklep" jest zbyt skomplikowane?

Odnalezienie pozycji w menu "dodaj sklep" jest zbyt skomplikowane?

W tym przypadku jest to dla mnie zbyt trudne.

Poniżej zamieszczam zrzut ekranu. Niestety nie jestem w stanie znaleźć na nim listy kategorii ani żadnej opcji, która pozwoli na dodanie wpisu.

ghbw82zk.png

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Ok, już wiem o co chodzi. Czcionka, której użyłeś dla kategorii zlewa się z białym tłem... Odchylenie monitora w lapku pomogło;) Ale warto by było zmienić kolor czcionki na ciemniejszy:)

Dzięki za wpis i uwagi. Komunikaty były, tyko wyświetlane tym samym kolorem co etykiety przy polach więc nie zwróciłeś na nie uwagi. Poprawiłem ich kolor na czerwony, dodałem też licznik wpisanych znaków dla opisów.

udało się lecz np przy dodaniu za dużej lub za małej liczby słów nie ma żadnego komunikatu i się nic nie wykonuje klikając zapisz. przydał by się jakiś komunikat lub ewentualnie żeby było widać ile słów jest wpisanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności