Skocz do zawartości

Darmowy katalog stron z Top100 - PR3 - katalog.netiv.pl

Linkhouse

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy użytkownicy,

Jest mi niezmiernie miło poinformować, że katalog.netiv.pl w końcu opuścił beznadziejny hosting biznes-host i przeszedł na bardzo cywilizowany, który w naszej opinii jest bardzo szybki - co powinno Wam się spodobać :) Dołożyliśmy wszelkich starań by żadne dane nie zostały stracone - jednak jeśli zauważycie, że Waszej stronki brak - prosimy o info na priv.

Kolejne ważne info - nie, nie martwcie się - katalog nadal pozostaje w pełni darmowy i nie zamierzamy tego zmieniać :)

@kmilek - dzięki :) z grubsza odpowiadając - w tym konkretnym przypadku nie ma to większego znaczenia

@Atson - dziękujemy i zapraszamy - katalog nadal będzie 'zadbany'

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

Wyniki Badania Link Building w Polsce - 2018

A możesz przyblizyć dlaczego beznadziejny jest "biznes-host", mam tam kilka stron tam i jakoś problemu nie mam. Słowo beznadziejny lub trochę po niżej poziomu słownictwa dla mnie to amm.net.pl lub po nowej nazwie ebita.pl, gdzie po prostu ukradli mi kasę a przedłużenie domeny, której nie odnowili.

To oczywiście moje subiektywne zdanie, na podstawie:

- bardzo częste problemy z błędem 500 - tylko na biznes-host się spotkałem z tym

- jako chyba jedyny serwer (oczywiście nie testowałem wszystkiego co na rynku) korzysta z publicznych spam-list :) i w ten oto sposób logujesz się do phpmyadmin ale zapytania nie wykonasz :) nawet dodanie na 'white-list' nie pomogło

- w mojej opinii jest po prostu dramatycznie wolny - reklamy innym firmom nie będę robił, ale to na czym stoi teraz to przepaść

- dramatyczny support, wolny, a live-chat to już nie wiem po co jest skoro zawsze dostaję informację by skontaktować się mailowo :)

Ale nie róbmy off-topu - to tylko moje zdanie odnośnie tej firmy.

Zapraszam do dodawania wpisów do katalog.netiv.pl :)

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

Po dodaniu nowych kategorii dostanę jakąś zwrotkę na maila? (obojętnie czy zaakceptowane czy nie)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Obecnie nie ma żadnych kategorii do zaakceptowania. To co czekało na moderację to zostało zaakceptowane lub odrzucone.

Proszę sprawdzić czy kategorie są - jeśli ich nie ma to znaczy, że zostały odrzucone.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności