Skocz do zawartości

Reklama na stronach +18

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Bawię się teraz w branży +18 i zastanawiam się na reklamami na swój serwis.

Testowałem PP zbiornik.com - odradzam, bo cały rynek prawie przejął showup (jednak ich PP mi się nie podoba bo jest tylko na rok czasu).

Testuję teraz sklep (sklep-intymny.pl), ale dopiero robię to od dzisiaj, więc nie mogę nic jeszcze na ten temat napisać.

Jako, że dopiero w tej branży raczkuje, więc może byłby ktoś chętny do podzielenia się z innymi userami tego forum jakie reklamy warto dać na stronie +18.

Mój serwis jest związany z branzą p.rno - (póki co rynek polski - na razie tylko 400-500 unikalnych userów z Google/dziennie). Do końca marca/kwietnia pewnie ruch wskoczy do 2k/dziennie.

Czy testował ktoś reklamy hazardowe ? (nie wnikajmy w kwestie prawa)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 3 tygodnie później...

Witam,

Polecam zapoznanie się z naszą ofertą. Mamy wiele produktów, które z powodzeniem można promować na stronach dla dorosłych (tabletki na powiększanie penisa, potencje, wydłużanie stosunku czy masturbatory).

Strony wspominanych produktów dostępne są w kilkunastu wersjach językowych. Partnerzy mają również dostęp do wielu materiałów promocyjnych w tym geotargetowanych banerów.

CashInPills działa już na rynku kilkanaście lat, co jest najlepszym dowodem skuteczności naszych produktów, jak i całego programu.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do bezpośrednio kontaktu z supportem pod adresem:

help@cashinpills.com

• 8 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

reklamy chusteczek higienicznych

a tak serio - skoro polski rynek, to może reklamy polskich sklepów z sex-zabawkami/erotyczną bielizną? W końcu żyjemy w czasach, w których pary inspirują się wideo dla dorosłych i próbują tego w łóżku.

Okna i Drzwi we Wrocławiu - Okna Wrocław Novis | Kalkulator składek ubezpieczeniowych - Ubezpieczenia Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności