Skocz do zawartości

wielki problem i brak zrozumienia

ossi

Rekomendowane odpowiedzi

tak też widziałem najbardziej boje sie że kiedyś qwleby zostana całkiem wyindeksowane przez google

i będzie tak jak by zrezygnować z systemów wymiany klapa na całego

dlatego pracuje od m-c nad zapleczem (ami) :)

dla yahoo mój wynik 4,350 ;) buhahah sam w to nie wierzę

to może cie troche ułatwi sprawe dodawanie do katalogów

tu dodasz tylko do qwlebów a

najlepiej zrób tak zobacz co siedzi w indeksie google i dodawaj na razie tam gdzie katalogi są zindeksowane

decent

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no wiec do katalogow sie dopsuje ze stronki https://www.katalogiseo.info/index.php

i po kolei sobie lece

a propo cache googla ok bzlem tam i otwarla sie stronka ale nie umiem tam zanlesc mojej ;)

czy ktos zna warte zachodu dobre katalogi no bo narazie korzystam tylko z tego co wam napisalem

i jesce jedno decent wzytlumacz mi to co napisalesÄ

"Powiem tak sprawdziłem twoją stronę w msn

i wynik jest słaby bardzooooooo

Page 1 of 5 results containing link:www.la-mark.pl

tak więc nie dziwie się że strony nie ma w wynikach"

hm... bo tego nie zaskoczylem :)

konkretnie chodzi mi o ilość linków która prowadzi na stronę którą pozycjonujesz

msn kiedyś był takim miernikiem wskazywał ilość stron na których były linki do strony pozycjonowanej choć ostatnio coś szwankuje tak jak napisał szookpl

ale yahooo mnie zaskakuje :D to już przesada w ich wykonaniu

znalzłem nawet stronę którą zrobiłem na próbe dla google tak rok temu słownie jedna strona Index.html ;)

a na niej link

decent

no wlasnie apropo dodawania linkow mam z tym maly problem do stron do ktroych pisze prosze o wymine linkow oni mi pisza ze ich to nie intersuje a mimo tego ze wiem ze napewno dodalem linki do www.la-mark.pl do 4 innych stron nie widze tego fakt faktem link: googla pisze 1 strona link: msn pisze 5 ale qrcze jak zrobic zeby google to widzial ??

gdzie najlepiej dodac linki

link: w G prawdy nie pokazuje było setki razy, aby sprawdzić czy G widzi dany link sprawdzasz cache strony.

wpisalem cache:https://www.zielony.pl w googlu i pokazal mi ta strone a nie widze tam linka i nawet szukalem czy moja strona tam jest i niestety :D wiec nie dodali tylko ze do nich dodawalem sie 1 tydzien temu i nico ile niby moze trwac dodanie do katalogu

a apropo linkow mi chodzi o linki nie z katalogow ale innzch systemow ktore np. pisza polecamy tesh bla bla ja jakos nie ufam wemceo bo strasznie duzo farm mi pisalo o dodanie linkow

w google mozesz sprawdzac na taki sposob

dana domena katalog np wpisujesz site:domenakatalogu.pl https://www.twojadomena.pl badz jezeli katalog nie pokazuje urla a jedynie anchor to wpisz swoj anchor tekst z linka i pokaze ci czy sa zaindeksowane.

2 sprawa jak chccesz przyspieszyc indeksacje swojego linka ale musisz byc swiadomy ze i konkurencji pomozesz jezeli znajduje sie w tej samej kategorii.

To mozesz zrobic spis linkow nie do strony glownej katalogu a bezposrednich do podkategorii w ktorej jestes a najlepiej jak katalog ma opcje szukania np wpisujesz swoj anchor i nazwa firmy pokazuje tylko Ciebie - wtedy linkujesz do tego.

I robisz baze np takich 500 katalogow tylko do Twojego linka i pchasz googlebota na to np rotujac sobie w jakims systemie rotujacym po 1 linku.

Dzieki temu nie wzmocnisz konkurencji bo np bedziesz tylko ty na tej podstronie a druga sprawa to link ten zostanie zauwazony dla googlebota.

Sam tak robię i jest to skuteczniejsze niz czekanie az googlebot polezie komus po kategoriach czego czasami przez miesiace nie robi.

pozdrawiam

zaden filtr, zadno przekierowanie, czytaj nie wymyslaj.

Dodaj do tysiaca katalogow nawet do 2000 i tak sie marnie to wszystko indeksuje wiec zanim ci sie linki zaindeksuja to minie sporo czasu.

To ze sie pojawiles na starcie wysoko oznacza tylko i wylacznie bonus dla nowych stron i w tym czasie mogles myslec o ostrej pracy a nie cieszac sie z wynikow zaprzestac dzialan. Teraz musisz poprostu chodzic po katalogach, jak nie masz zaplecza to kupowac linki duzo linkow i czekac czekac moze miesiac, moze 3 msc a prawdopodobnie i wiecej jak tak dalej bedzie.

nie nie ja nie wyszukuje

strona byla na 100 pozycji jak sie tym zajalem 2 misiace temu

systematycznie cos tam szkrobalem i systematycznie szla do gory :D

od 2 misiecy obserwowalem i na haslo

wczasy+biuro+podróży ostatecznie w piatek byla na 52 pozycji

na haslo wypoczynek+biuro+podróży strona 2 miesiacce temu byla na 48 poz. a w piatek na 12 i nagle dzis rano patrze a na wczasy nie ma jej wogole na wypoczynek byla na 27

a teraz minut temu pare patrze i wogole jej nie ma na zadnym z hasle ?!?! jush raz tak mialem

tylko ze po 5 dniach pojawila sie na pozycjach setnych

i dlatego sie pytam co robie Qrde nie tak

kiedys na niej zalozylem linkora i teraz systematycznie bez przesady dodaje do katalogow i mam wlasnie wynik wrrrr ;) nanic ?!?

Z google nie jest jak z matematyka 2+2=4 tu nawet może się równać 0

Zrób co napisał szookpl i czekaj na wyniki

nic więcej nie da się zrobić i przestań sie zamartiwiać nikt nie zna lekarstwa

może google wyindekosowało jakieś katalogi gdzie miałeś wpisy i dlatego spadłeś

decent

ossi ja to nie mowil w zlosliwosci daleko mi do tego.

Jedynie mowie o tym ze miales tak jakis bonusik na pozycje i strona była.

Z tego co pokazuje link Yahoo i MSN to marnie z linkami nie tylko w stosunku do google wiec czeka Ciebie ogrom pracki.

Z drugiej strony nie masz cos sie martwic spadkiem z 30-40-50 pozycji w kosmos bo pratycznie zbyt wiele nie straciles.

jedyne co moge doradzic to doraznie i efektownie zarazem przygotuj sobie np 500-1000 fraz niszowych z Twojej branzy czyli tematycznie i wytrzaskaj jakies zaplecze ktore na te frazy Ciebie podlinkuje, okaze sie ze bedziesz mial 100 razy taki ruch duzo nizszym kosztem i takze tematyczny.

A glowna fraze powolna systematyczna praca sobie zdobedziesz, no ale czekac wieki nie mozesz wiec zrob hasla niszowe.

Pozdrawiam

ossi ja to nie mowil w zlosliwosci daleko mi do tego.

nie no spoko ja wcale tego tak nie odebralem

Z tego co pokazuje link Yahoo i MSN to marnie z linkami nie tylko w stosunku do google wiec czeka Ciebie ogrom pracki.

mnie wlasnie martwia te linki jak niby mam je zdobyc ?!? trace mnowstwo czasu i zadnych efektow ...

dodaje do katalogw zapytowywuje inne strony czy niechca mnie umiescic i nico echo blee...

plisss o jakas dorade

ja sie jush zrazilem do webceo bo psinco daje i nie mozna uzyc link trade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności