Skocz do zawartości

Dlaczego tak tanio?

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wsydzili by się co poniektórzy:

Zastanawia pewnie fakt, dlaczego firmy w Internecie za pozycjonowanie biorą ok. 100-300zł, natomiast ja jedyne 10 PLN. Otóż w praktyce oba pozycjonowania są identyczne, efekty zbliżone. Firmy "naciągają" potencjalnych klientów, mają większa siłę przebicia ode mnie dlatego pobierają większe opłaty.

Pozycjonujecie za 10 zł, a naciągacie firmy nawet na 1000zł i więcej, a mało tego:

Pozycjonowanie to opcja dożywotnia, efekty będą non stop!
.. więc dlaczego bierzecie pienądze za kolejne miesiące a nawet lata, podpisujecie kilkuletnie kotrakty... to oszustwo w biały dzień, czy jakoś tak :D

EDIT

To już przechodzi wszelkie pojęcia:

Nasi specjaliści jako

jeszcze młodzi ludzie sporo czasu spędzali w Internecie, aby zrozumieć kwestię pozycjonowania stron WWW.

W końcu opanowali to zadanie do perfekcji. (...) Wśród naszej grupy posiadamy pracownika Google O/Polska co także powinno Państwa skłonić do wyboru naszej usługi.

A Wy z czym, że znacie panią Krysię z gazowni...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

https://www.allegro.pl/item109360382_pozycj...aktura_vat.html

"Szaraj Holding" ale chyba nazwa jest z błedem bo powinna brzmieć "Szachraj Holding" ;)

edytka (nie mylić z formnową)

chyba wystawie na allegro usługe : "Audyt firm pozycjonujących - wykrywanie oszustów i pokemonów"

zastanawiam się nad ceną :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To być może jeden z tych pozycjonerów co do mnie pisali ;)

Kiedyś dostałem maila od takiego pseudo pozycjonera z pytaniem jaka jest tajemnica pierwszych pozycji na tak trudnych hasłach jak ( tu hasła ) to chyba musi być trudne ?

Moja odpowiedź brzmiała "jakie tam trudne wystarczy mieć wujka w Google :D"

Także uważajta ludzie bo powiem słowo do wujka Brin albo ciotki Page i dostaniecie po filtrze :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

sprzataczka wynieść z firmy

Niezła ta sprzataczka by być musiała, tak codziennie kursik Dublin-Polska co by kurze zetrzeć :)

Chyba że pracuje w biurze w Polsce, ale tam co najwyżej może coś namieszać z AdSense, na przykład ścierając kurze wcisnąć niechcący "zablokuj konto" :D

Pamiętam kiedyś jak robiłem w jednym biurowcu, pani sprzataczka była niesamowita, każdy wazon na półce nad komputerem skutecznie lądował na klawiturach ;) IT miało zawsze dużo na wymianę, ciekawe jak często ktoś zalewa kawą klawiaturę podczas operacji "indeksowanie stron Polska" ? :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zastanawia pewnie fakt, dlaczego firmy w Internecie za pozycjonowanie biorą ok. 100-300zł, natomiast ja jedyne 10 PLN. Otóż w praktyce oba pozycjonowania są identyczne, efekty zbliżone. Firmy "naciągają" potencjalnych klientów, mają większa siłę przebicia ode mnie dlatego pobierają większe opłaty.

To jest najlepsze :D

To jest najlepsze

To już było z innej oferty.. jakiegoś Freelancera...

No, ale jak ktoś doszuka się właśnie tej pierwszej oferty, to tam jest dopiero jazda... Tam jest tyle informacji o pozycjonowaniu, że tą aukcję trzeba by byłu gdzieś na forum przykleić...

Odnośnie pracownika/sprzątaczki... tak się zawsze zastanawiam na uczelni, czy panowie co koszą trafnik są pracownikami naukowimi? Chyba tak, bo jak się ktoś pyta co odpowiadają? Że pracują na uczelni :D

"Szaraj Holding"
Ciekawe ile to ma wspólnego z holdingiem...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ciekawe ile to ma wspólnego z holdingiem...

pewnie nic :D mój kolega mieszka w krakowie na albertyńskim to go poproszę żeby zobaczył co to za wielki holding ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności