Skocz do zawartości

Dlaczego tak tanio?

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

aaaa... tego to juz nie znioslem:D:D:D:D

https://www.allegro.pl/item107560899_pozycj...nich_f_vat.html

Czemu za 9.50 zł, a nie np. 5 czy 6 zł?

Na wykonanie takiej usługi trzeba poświęcić sporo czasu. Jeżeli usługa ma być dobrze wykonana to musi niestety coś kosztować. Ja nie zleciłbym usługi firmie, która jest podejrzanie zbyt tania.

:unsure:

Nasi pracownicy z mozołem będą godzinami wpisywać dane Waszej strony do kilkuset katalogów bo my szanujemy naszych klientów

To ile on ma na godz?:) 99gr? :king:

No coz.. dzieciaki sie bawia, prawde mowiac tylko mozna sie posmiac bo przeciez zaden rozsadny czlowiek/wlasciciel jakiejkolwiek firmy z tego nie skorzysta, poprawcie mnie jesli sie myle.

pozdrawiam

img.

cytat od klienta

na tle konkurencji to Państwo mają ceny "kosmiczne"

moja odpowiedź

cieszymy się z konkurencji na rynku zapraszamy do skorzystania z ich usług

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do IMG

Z tego co wyczytalem to gosc sprzedaje usluge wpisania do katalogow. Wykonanie tego nie zajmuje pewnie wiecej niz 1/2 godz. Czyli wychodzi kilkanascie zl/godz. To teraz policz miesiecznie i porownaj z tym ile trzeba zaplacic pozycjonerowi za wpisywanie do katalogow.

Dalej jest zabawne ?

Pozdrawiam.

To ja miałem Pana klienta, który najpierw był zainteresowany seo - ceny po kilka stów od frazy jak najbardziej mu odpowiadały do czasu gdy dowiedział się, że jakaś firma robi seo za kilkanaście złotych od frazy.

Nie przepraszam o tym wiedział już wcześniej, że są takie firmy, ale zarzekał się, żę chodzi o jakość nie o cenę.

Coś go jednak podkusiły i zrezygnował z mojej oferty. I ja tak sobie obserwuję top10 od miesiąca na frazy, które chciał pozycjonować i jakoś go nie ma.

Szkoda :king: jak tylko ta firma za kilkanaście złotych fraza byłaby skuteczna to oddaje wszystkich moich klientów, zamykam biuro i na kanary :unsure:

BTW Wiecie gdzie wychowywali się pozycjonerzy z allegro?

Czesio co do tego linka PR6 to zerknij tu:

https://66.249.93.104/search?hs=QGO&hl=pl&c...btnG=Szukaj&lr=

Wartość imo 0 złotych.

sir nimek: Xoops, stronka znajomego. Dziwne to troche jest, bo te PR wzieło się z w sumie z 1 linka na xoops.com (pr7) i ten link to nawet nie jest bezpośredni - tylko refresh. I tutaj mamy przykład że linki refresh przenoszą PR.

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności