pyzdera Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Korzystał już ktoś z usług Mintshost? W info o firmie można się dowiedzieć że to biznes-host, a ceny jakby niższe... Linki: z refem: MintsHost i bez refa: https://www.mintshost.pl/ Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 kiedyś korzystałem, do pewnego czasu działało nawet dobrze, ale była wtopa: https://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-klienci-mintshost-pl-wykradziono-wasze-dane-i-opublikowano-je-w-internecie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mintshost to oferta budżetowa BH. Dłużej możesz czekać na odpowiedź supportu, więcej osób upakowanych na maszynie. Ale pod testy lub coś nie krytycznego, powinieneś być zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Serwery dedykowane, opłacalne, reszta już mniej jeśli chodzi o cena/jakość MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tutaj jest nawet aktywny kupon zniżkowy: mints -25% SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kupione dla małzonki https://www.hanna.mintshost.com nie muli no nie? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie, działa przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jestem klientem BH od prawie 4 lat i o tym serwisie będącym dzieckiem BH nawet nie słyszałem wiec chętnie sprawdzę Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 chętnie sprawdzę Poczytaj wątek na WHT. Generalnie do profesjonalizmu im daleko. Rozmawiam sobie z konsultantem na ich czacie - konsultant sie rozłącza bo widocznie uznał, że problem został rozwiązany, chociaż wcale rozwiązany nie został. 2 oddzielne produkty zamawiane w różnych terminach lądują na tej samej fakturze, rezygnuje z pierwszego, na drugi oddzielnej faktury nie dostaje, usługa zostaje zablokowana, a ja się później zastanawiam, dlaczego zablokowana skoro opłacam wszystkie fakturki które mam w panelu / na mailu. Jeżeli ktoś szuka hostingu, za niewiele większa kasę można być w dużo lepszej firmie. W kwestii dedyków pod narzędzia seo - Niemcy, Francja, Usa - dużo lepszy sprzęt za tą samą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 @up polecałeś mi ten serwer, ale powoli zaczynam żałować.. na V-NET VPS najtańszy stabilniej chodził, niż tutaj dedykowany.Internet od wczoraj wariuje.. zapuszczam GSA i przy 200 wątkach mi neta wywala i "kara" na 2 godziny, co prawda support świetny, ale co mi z tego jak zaraz będę musiał kupić nową maszyne, a te odstawić w kąt ... SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Faktycznie może, wzrost ilość klientów zaczęła ich przytłaczać, tylko nie można się cudów spodziewać za takie pieniądze, ale dedyk chyba w PL taniej nie znajdziesz. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 stabilny internet To chyba nie sa wygórowane wymagania ...Słyszałem, że każdy dedyk będzie lepszy od VPS... i się przeliczyłem Tak owszem cena za dedyk to śmieszne pieniądze, dlatego też za wiele nie mówie SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ja nie wiem mam tych serwerów kilka i nigdy z nimi problemów nie miałem [bH] - z supportem jeżeli chodzi o problemy to jedna rada TYLKO MAIL / telefon i chat i tak prawdopodobnie będą kończyć się "proszę o ticket" Mam np. serwery na Windowsie do pracy zdalnej, postawione tunele VPN i HTTP dla klientów - nie mam zastrzeżeń co do internetu, ani nawet od klientów, którzy do logowania do DA/SQL używają VPN/Tunelu albo po prostu omijają firewalle w swoich firmach za śmieszne pieniądze Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @up poproś o wyłącznie ochrony DDoS i serwer wraca do "życia" i da się na nim nawet w miare pracować przy 500 wątkach. Też miałem takie problemy ale w końcu doszliśmy do porozumienia ;-) SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.