Skocz do zawartości

Jaki zarobki w tradedoubler ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie, ludzie, ludzie..... :/ Kurde no co Wy robicie... poprostu gadacie głupoty !

Rozumiem, że to jest forum o pozycjonowaniu i o marketingu możecie nie miec pojęcia, ale w takim razie po kiego groma gadacie głupoty i zniechęcacie innych :/

Z TD współpracuje dużo firm.

Wg tego co piszecie to moje zarobki w TD to jakies science-fiction, bo ja NA DZIEŃ mam minimum 100zł, a max to 170zl :/ Niewiem co robicie, że nic nie macie... chyba nie macie porządnych stron tylko jakies bloki czy strony domowe :/

Już na tym forum napiszę to drugi raz: Zamiast pisać głupoty na forum to zabierzcie się za robotę, a efekty przyjdą same.

Ważne też jest podejscie do użytkownika który wchodzi na Twoją stronę.

Ważna rada: Nie jest sztuką zrobienie ze strony choinki - mam nadzieję, że rozumiecie :) heh

Powodzenia

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Między innymi mam wortal telekomunikacyjny voxim.pl i reklamują mpunkt. W TD pieniążki mam z kliknięć w link, a jeszcze więcej z zakupów w msklepie.

Jest to partner perfekcyjnie powiązany z wortalem telekomunikacyjnym.

Ostatnio dostalismy nawet wyroznienie jezeli chodzi o sprzedaż.

Dodatkowo jest też link do pracuj.pl

Bzdura.

Nie powiesz mi, że zarabiasz na msklep ponad 100 zł dziennie, bo Cię wyśmieję.

To ile masz tych odwiedzin na dobę?

Właśnie tak powiem... jak chcesz to się smiej... i tak to nic nie zmieni. Jeżeli chodzi o staty to ok. 8 tys. uniq/dobę.

Poza tym widzę, że tutaj przesiadują jakieś niedowiarki. Niewiem czy wynika to z "gówniarstwa" czy złego spojrzenia na daną sprawę.

Ja osobiście ująłbym się za Eddym, z tego wzgledu, że jakoś mało wiarygodne jest dla mnie to, że ludzie odwiedzający Twoją stronę robią zakupy w mSklepie dziennie na kwotę opiewająca w granicach 2 500 zł.

Jako podstawę do analizy przyjąłem podane przez Ciebie 8k unik dziennie, zakładając CTR w granicach 2% daje to około 160 userów wchodzących z Twojej strony do mSklepu - aby wygenerować taki dochód prawie co trzecia osoba musiałaby kupić kartę pre-paid o wartości 50 zł. IMHO nierealne.

Podeprzyj się jakimiś mocnymi argumentami, a nie szczekaniem i wytykaniem nam, że w cuda to my nie wierzymy.

rafal-r: wyluzuj troche. dyskusja dyskusją ale nie musisz przy tym gnoic wszystkich wkolo. i tak juz swoim wejsciem zrobiles fatalne wrazenie :/ wyzywasz od gowniarzy, a sam zachowujesz sie jakbys pierwsze pieniadze w necie zarobil. wyluzuj.

tak przyglądam się tej dyskusji od wczoraj na temat tradedoubler i zastanawiam się nad tym czy to ja mam szczęscie czy inni mają pecha (a może działają w innej branży)

ja mam ten program od 8 dni i mam średnią całkiem przyzwoitą, średnią dzienną, szkoda że poniżej 100 pln ale to i tak lepiej niż z innych programów.

PS. znacie jeszcze inne programy podobne do tradedoubler?

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

kszynka: Nie dziwię się, że zarabiasz przyzwoicie, bo w końcu masz stronę o podróżach, a są wakacje:]

Ja mimo nie powiązania tematycznego również miałem kilka sprzedanych wycieczek. Zobaczymy pod koniec września jak zmienisz zdanie.

Chyba, że o czymś innym mówisz...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

no zarobki słabe, ale zawsze cos

najlepiej niech każdy umieści na kilka dni i oceni sam czy sie nadaje dla niego...

jak stronajest tematyczna do ego co jest na TD to zarobki pewnie moga jakies być...

Tradedoubler jest fajny jako uzupelnienie adsense - jesli jest dobry program jako tako powiazany tematycznie lub "porusza" popularna tematyke :)

Na jednej z moich stron tradedoubler daje 1/3 tego co adsense. Wylamal sie lipiec, bo sprzedalo sie pare wycieczek (sa jeszcze jako "transakcje oczekujace"...) ;)

Pozdrawiam

Jurdziol

Tradedoubler jest fajny jako uzupelnienie adsense - jesli jest dobry program jako tako powiazany tematycznie lub "porusza" popularna tematyke :)

mowicie o TD jako uzupelnieniu AS. Mam pytanie, czy umieszczenie reklam kontekstowych innego serwisu niz google w miejsce reklam zastepczych nie lamie regulaminu Adsense?

Adsense mowi:

"Konkurencyjne reklamy i usługi

Nie zezwalamy, aby reklamy oraz inne usługi Google były publikowane na stronach zawierających także inne usługi reklamowe, które mogłyby zostać uznane jako konkurujące. Dotyczy to reklam imitujących reklamy Google lub w inny sposób powiązane z Google na Twojej stronie. Jeśli wybrałeś, aby otrzymywać reklamy Google na stronach, tyczy się to także innych reklam skierowanych na treść. Jeśli wybrałeś usługi wyszukiwawcze Google, tyczy się to także innych reklam skierowanych na wyszukiwanie. Zezwalamy na reklamy stowarzyszone i linki tekstowe."

czy to sie tyczy serwisu jako calosci, czy tylko pojedynczej strony?

czyli czy w momencie gdy google nie dobierze do aktualnej strony reklam adsense, to moge podac alternatywny link do strony html z reklamami np. kontekstu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności