Skocz do zawartości

Dowcip na początek roku

Gość MikeStatman

Rekomendowane odpowiedzi

może nie wody nabrał w usta??

Może nie ma czasu.. ale od lipca? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Forum czytam od bardzo dawna, ale - bądźmy szczerzy - inteligencja oraz poziom "seło" tu panujący to w dużej mierze zasłanianie się maską "jaki to ja nie jestem WHS" w drugim okienku ustawiając xrumera. Są oczywiście wyjątki, ale odnośnie sytuacji, o której rozmawiamy w tym temacie - czyli firmie NetL z Jeleniej Góry, to właśnie blake jest tym "super" pozycjonerem. Pan P - czyli Pan Paweł zglaszał się już do wielu osób z "ofertą współpracy", w tym kilka razy sprzedał, że pracuje dla niego blake.

w tym kilka razy sprzedał, że pracuje dla niego blake

WoW jaki zaszczyt mnie spotkał, że ktoś się na mnie chce lansować :D Daj mi namiary na tego pana, jeżeli dla niego pracuję, bo coś zapomina mi wypłaty przelewać...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie, chce się przerzucić na własne pędzenie, ale od pól roku jeden z użytkowników forum, który mi obiecywał kontakt do osoby która robi armaturę i daje przepis nagle nabrał wody w usta w tym temacie :D

A to na biegunie północnym pozwalają pędzić...?

:peace:

pozwalają pędzić...?

W terenie zabudowanym reniferom do setki... :D

eeetam, u mnie w parafii co łaska zaczyna się od 200PLN w górę, nowy kościół się buduje :)

Tekst księdza po kolędzie rok temu: "Wiecie, bo tutaj bogate osiedle jest to nie wypada mało dawać na kościół"

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Tekst księdza po kolędzie rok temu: "Wiecie, bo tutaj bogate osiedle jest to nie wypada mało dawać na kościół"

Daj 250 i poproś o paragon fiskalny.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Daj 250 i poproś o paragon fiskalny.

kler póki co nie jest zobligowany do kas fiskalnych, ale sądząc po wyczynach naszych polityków, niewykluczone, że niebawem i w konfesjonale będzie kasa fiskalna.

Przypomniało mi się: Ustka, plaża, lato 2014: z przyplażowej toalety wychodzi koleś, a za nim wylatuje na pół zgięta babka i się drze na pół plaży: paragonu pan nie wziął za usługę!!!

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

no widzicie a ja mam inne doświadczenia :)

2-3 lata temu był ksiądz po kolędzie, żona chciała mu dać kopertę a on odmówił, bo stwierdził że nowo wybudowana chata, jesteście na etapie urządzania, małe dzieci w domu, macie na co wydawać

więc jak to w życiu jeden ksiądz dobry a drugi beznadziejny

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Parę lat temu we Wrocławiu grzecznie odmówiłem wpuszczenia miejscowego Księciunia. Jeden z ministrantów pod nosem powiedział "Frajer". Gdybym ich wpuścił mógłby tak powiedzieć ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności