Skocz do zawartości

Aktualizacje Google

sid1972

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawy jestem czy ktokolwiek ma gdzieś zanotowane wszystkie updaty Google, bo tak się zastanawiam czy można by z takich informacji coś wywnioskowac??

Np że po updacie linków zawsze następuje czyśczenie bazy lub update PR i takie tam ??

zastanawaima się dlatego poniewaz można by to było wykorzystac do pozycjonowania, wbrew pozorom ;)

Ja mam wrażenie, że google przyjdzie wkrótce.. za kilka dni..

Dla samego hasła krotoszyn takie zmiany wczoraj były, ze hoho..

poczatkowko: 141 mln dla dużej literki i 145 dla malej (albo odwrotnie?). Następnie wskoczyło na 145 dla obydwu.. po jakimś czasie 139 dla obu..

to nie zmiany po prostu teraz trwa weryfikacja stron po powiekszeniu indeksu z 4 mld do 8 mld

Strony najpierw z automata sie tam dostaly teraz jest weryfikacja

Ostanio update google tzn update linkow i Pr przerwa byla 100 dni

Jak dobrze sie przegladniesz to forum zobaczysz ze jest tutaj temat w ktorym notujemy wszystkie update

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic370.html

Check email deliverability tool Maildog

w tym temacie nie widzę uwzględnionego ostatniego update pr ani linków. ktoś chyba o tym zapomniał.

:oops:

Dokladnie, zapomnialem o tym temacie wogole.

Jak bede mial troche czasu to przygotuje zestawienie update'ow od czasu florydy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności