Skocz do zawartości

narzędzie do zarządzania zapleczem

tank

Rekomendowane odpowiedzi

Tumblery też są w planie do WPisa. Cięzko powiedzieć kiedy - jak tylko wprowadzę wp bez xmlrpc + blogger. Jak będzie dalej wyglądała kolejność, będzie zależało od użytkowników (będzie ankieta).

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze jest "WPSEO - Narzędzie do budowania zaplecza SEO z Hostingiem SEO" które oferuje jak czytamy:

Narzędzie WPSEO służące masowemu zarządzaniu WordPressami z jednego miejsca!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja postawiłbym na Zebroida - wiele platform, wiele wyrafinowanych funkcji...

Zebroid jest fajnym narzędziem, ale stawiania stron z dużą ilością postów ze zdjęciami, filmami itp. Do zarządzania zapleczem jest ciężki i niewygodny. Nie da się lub ja tego nie robiłem, ale zarządzać 100 stronami w Zebroid i do tych stron dodać losowo artykuł do losowo 50 stron. Aczkolwiek ja długo nie grzebałem przy Zebroidzie. Tworzyłem stronę z 100-300 artykułami i do tego nadawał się świetnie.

Siewca (moduł do zaplecza) także potrafi zarządzać zapleczem opartym na wordpress, wordpress.com oraz opartym na jego własnym cms-ie. Cms siewcy jest na tyle uniwersalny, że jako szablon można wykorzystać prawie każdą stronę, co sprawia, że zaplecze wygląda na bardziej zróżnicowane.

pozdrawiam

Grzegorz

Wupress jest martwy i nie wiem czy w ogóle chodzi, bo soft jest już nie aktualizowany, a Wordpress się zmieniło i będzie zmieniać.

wupress jest martwy bo autor olał sprawę, ale nadal fajnie obsługuje własne instalacje WP, nie wiem jak na wordpress.com, blogspot i blox bo dawno nie sprawdzałem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności