Skocz do zawartości

narzędzie do zarządzania zapleczem

tank

Rekomendowane odpowiedzi

Po co mam płacić za coś co jest za free. Korzystam od tyg. i wszystko działa okej :)

Zanim zaczniesz porównywać i oceniać, najpierw zapoznaj się z możliwościami poszczególnych programów.

A masz tam możliwość publikacji wpisu z poziomu panelu do wszystkich stron zaplecza w danej grupie? Z tego co widzę, to raczej chyba nie. Można się jedynie automatycznie logować do swoich wordpressów. Jak masz 10 - 30 stron, to jeszcze ok, można się bawić w ręczne wklejanie postów do każdego z osobna, ale przy większej ilości? Szkoda czasu i zachodu. Chyba, że jest taka możliwość, to zwracam honor.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja polecam INFINITEWP całkowicie darmowe narzędzie. Po co mam płacić za coś co jest za free. Korzystam od tyg. i wszystko działa okej :)

Testowałem 6-7 narzędzie podobnych do WPis. Żaden nie ma tyle funkcji co WPis. Każdy miał jakąś wadę, która dyskwalfikowała go na starcie. Z tego co pamiętam to w każdym z tych narzędzi nie da się grupować stron zapleczowych, dodawać do losowej ilości i dodawać do platform blogowych typu wordpress.com, blog.pl itp. Tu masz moją odpowiedź w wątku WPis, na temat innych narzędzi, może się przyda: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203574-wpis-panel-centralny-wordpress-wpis/page-2#entry1389712

Testowałem 6-7 narzędzie podobnych do WPis. Żaden nie ma tyle funkcji co WPis. Z tego co pamiętam to w każdym z tych narzędzi nie da się grupować stron zapleczowych, dodawać do losowej ilości i dodawać do platform blogowych typu wordpress.com, blog.pl itp.

Słabo testowałeś. W siewcy można grupować strony zapleczowe, dodawać jak się chce i co się chce, dodawać do autorskiego cms-a siewcy, na własne zaplecza wordpress i na wordpress.com.

No i porównaj cenę.

NIE

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A WPis jest darmowy?

Nie jest. Źle się wyraziłem wcześniej. Jakiś czas temu szukałem softu do zarządzania WP. Testowałem na początek kilka softów, ale każdemu brakowało kilku funkcjonalności. Uznałem, że trzeba poszukać czegoś płatnego, ale bez abonamentu. Zacząłem więc szukać tutaj na forum i znalazłem wuPress. Niestety z autorem tego softu nie było żadnego kontaktu, projekt jakby umarł. I wtedy pojawił się WPis, więc po kilku postach w temacie WPis, okazało się, że ma funkcje na których mi zależy, więc od razu kupiłem. Tak jak napisałem wcześniej, testowałem darmowe, a jak się okazało, że brakuje funkcji kupiłem WPis. Siewcy niestety nie znałem wcześniej, więc o tym sofcie nie pisałem. Możesz napisać do jakich CMSów jest w stanie dodać siewca?

a propos o zerżnięcie sprawdzonego pomysłu"":

brak jest czytelnej mini stronki z tabelká i cenami na toolsy.

ile kosztuje wpis oKA , Miona , i inne toolsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności