Skocz do zawartości

Tworzenie portalu a treść na wykupionej domenie

maciek257

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W dniu dzisiejszym wygrałem aukcję domeny, przypisałem ją do hostingu i rozpocząłem pracę nad tworzeniem portalu, który znajdzie się pod tą domeną.

Mam prośbę o poradę.

Czy umieszczać jakąś tymczasową treść pod adresem domeny? Zawierającą informację o dacie startu serwisu i wplecione słowa kluczowe, które później będą dominowały w serwisie czy też lepiej pozostawić stronę pustą?

Pozdrawiam.

Czy umieszczać jakąś tymczasową treść pod adresem domeny? Zawierającą informację o dacie startu serwisu i wplecione słowa kluczowe, które później będą dominowały w serwisie
Tak, możesz tak zrobić. Co wiecej - Możesz też utworzyć newslettera do którego będą mogły się zapisać osoby zainteresowane informacją o dacie startu serwisu.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Tworzenie portalu zajmie minimum 3 tygodnie i zależy mi na tym, aby Google w tym czasie już zauważyło stronę i jak najlepiej zinternetowało treść jaka będzie się znajdować na portalu.

Czytałem w mało wiarygodnym źródle, że Google nie lubi gdy treść witryny nagle zmienia się o 180 stopni dlatego wolałem zapytać czy takie działanie nie będzie niekorzystne z punktu widzenia SEO.

nie lubi gdy treść witryny nagle zmienia się o 180 stopni [..] zapytać czy takie działanie nie będzie niekorzystne z punktu widzenia SEO.
Dlatego treść "zastępcza / tymczasowa" powinna być związana z docelową tematyką serwisu, ale bez przesadnego nasycenia słowami kluczowymi.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności