Skocz do zawartości

proszę o wskazówki ...

przemon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuje swoją stronę, od kilku miesięcy czytam wasze forum i staram się dostosowywać do wskazówek które opisujecie.

Spróbowałem ją zoptymalizować dodaję cały czas linki ale strona stoi w miejscu (od ok 3-4 m-cy).

Czy wie ktoś co mogę robić źle?

Adres strony to śruby - staram się głównie wypozycjonować na hasło „śruby”

nie koniecznie zle :) ale google sie psiuje i czasem mnie samego zaskakuja wyniki :hello:

np cos o co niedbam od miesieczy jest ma 3-4 pozycji a cos o co walcze od 3 miesiecy jest na 20 i tak wszystko odwrotnie.

Wiec walcz sobie dalej bo moze google sie zleperuje :yahoo: i zauwazy Twoja ciężką prace.

A optymalizujac kod pamietaj zeby go nie przeoptymalizowac bo to czasem gorsze od braku optymalizacji

pozdrawiam.

EDYTA

A zerknelem na to ile linkow moze do Ciebie prowadzic to dosc marnie.

Druga sprawa to Twoja optymalizacja chyba nie jest dobra, powiedzialbym wrecz ze to chyba antyoptymalizacja.

Ja rozumiem nagłówki, metatagi ale wszystko z rozsadkiem i jakims celowym założeniem a nie walnięte z przypadku w kodzie strony.

Nagłówek powinien poprzedzac tematyczna tresc a nie byc tylko w kolejnosci np h2 przed h3 bo to chyba mało skuteczne a nawet szkodliwe.

Alty tez sie robi :) ale nie takie i nie tyle. Wszystko z głową i umiarem.

dodaję cały czas linki

ale głównie w katalogach które są coraz mniej efektywne jeśli chodzi o linki z podstron.

Nie tylko ja zauważyłem spadki stron linkowanych tylko za pomocą katalogów, więc nie dziw się że strona stoi w miejscu, twoja konkurencja wybiera lepsze i czasami płatne katalogi, jak widać efekty też ma lepsze :)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności