Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 12.01.2015 o 09:30, Xann napisał(a):

pewnie by się coś jeszcze znalazło

Jasne, np. w naturze :D

@up - to że imię męskie, nie znaczy że facet ;)

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

W dniu 12.01.2015 o 09:48, zakręcony napisał(a):

Oceniałem płeć po zdjęciach

Zdjęcia kłamią (uwierz mi) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 12.01.2015 o 08:12, Xann napisał(a):

37 branżowych specjalistów wróży nadchodzące zmiany w roku 2015 w branży SEO/SEM

Bardzo dobre zestawienie wróżb i pobożnych życzeń 37 branżowych specjalistów.

PS.

A kim jest autor bloga?

Poszukałem trochę w necie i nic sensownego nie znalazłem. Na stronie nie ma referencji, publikacji a strona O mnie mało przekonująca.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 12.01.2015 o 12:14, SzlafRock napisał(a):

A kim jest autor bloga?
To wynika z działu "O nim" ;)
  Cytat

Nazywam się Tomasz Wydra. Od 1999 roku hobbystycznie zajmuje się internetem [...] Aktualnie prowadzę firmę Wydra Relations gdzie zajmuje się pozycjonowaniem stron.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 12.01.2015 o 12:14, SzlafRock napisał(a):

...

A kim jest autor bloga?

Poszukałem trochę w necie i nic sensownego nie znalazłem. ....

No muszę przyznać że jeżeli nie potrafiłeś znaleźć ze autor bloga jest np TC to trochę nie za dobrze świadczy :/ bo wcale nie jest to takie trudne

y2gmsowk.jpg

Zged, Karolina, Tomek Wydra

Marketing internetowy dla firm

Kolejny Total Comander? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 12.01.2015 o 14:32, Xann napisał(a):

ze autor bloga jest np TC

Aaa, jeśli tak to OK.

Rzadko zaglądam na tamto forum, może to dlatego.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności