Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tak tak wiemy mamy cała masę klientów zarabiamy kokosy w ogolę żeśmy najlepsi mamy super tajemne fora na których sami ze sobą rozmawiamy zęby nikt nie zdradził naszej tajmiemnicy ale nie chwilimy się tym wale ukrywamy to przed światem , ukrywamy nawet nasze firmy żeby nikt nawet przypadkiem nas nie znalazł :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak tak tak! :hahaha:

PS. I jak tu nie pisać jak tyle ubawu jest :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No i cola z chipsami nie poszły na marne ;) gdzieś na świecie jest już 19 więc otwieram piwo.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Dlatego leję na stronę i jej wygląd, bo dawno o niej zapomniałem i szkoda pary na to żeby z nią cokolwiek robić.

Stare przysłowie mówi, Jaki Pan taki kram

...Jak już sam pisałeś nie radzisz sobie z pozycjonowaniem....

Radzimy sobie bardzo dobrze, klientów przybywa firma się rozrasta :)

.... szukałeś kogoś kto by to zrobił, ....

Do Twojej wiadomości na tym polega rozwój firmy żeby zatrudniać kolejnych pracowników ale skąd Ty miałbyś to wiedzieć ???

Obecnie już nie zajmujemy się tylko i wyłącznie pozycjonowaniem a mamy całkowitą kompleksową usługę począwszy od social media, content markeing po marketing szeptany dlatego nie ustatnie poszukujemy kolejnych pracowników, i za bardzo niewiem dlaczego Cie to dziwi że można mieć tyle zleceń ze szuka się kolejnyc rąk do pracy - jeśli tego sam nie rozumiesz może ktoś ci wytumaczy :)

ale skąd Ty miałbyś to wiedzieć ???

Stąd, że w lutym też kolejnego zatrudniam?

Obecnie już nie zajmujemy się tylko i wyłącznie pozycjonowaniem

Tak, tak pisałeś - teraz ryczałt będzie, kolejnych naganiaczy trzeba szukać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie chce mi się dyskutować z Tobą, jak nie zrozumiałeś sensu tamtej wypowiedzi to zapytaj się kogoś, może Ci wytłumaczy.

EOT

Blake Twoje wszystkie posty na tym forum kojarzą mi się z taką sytuacją

il5wzac9.jpg

Nie chce mi się dyskutować z Tobą, ....

...

Xann ja już kończę z Tobą dyskusję....

Który to ja już raz słyszę, jakbyś miał faktycznie jaja to byś skończył.

Właściwie od wbicia w topy jakich fraz, można mówić o sobie seo-expert?

Zapytam odwtronie dla jakich fraz nie można ? :)

Padłem :hahaha:https://www.forum.optymalizacja.com/topic/205868-sprzedam-publikacja-artykulow-sponsorowanychreklamowych/

jakich fraz

Żadnych, nie potrzeba ani jednej. Schemat działania opisałem wcześniej jak zostać specjalistą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności