Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

miarą sukcesu jest dorobienie się własnych hejter' rów, wiec dopóki Blake hejtuje nie musze się martwić jest dobrze

Mnie nawet cytuje. Chyba jestem jego guru. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak to jest, że żaden z tych "specjalistów" n

Czy dentysta sam sobie leczy zęby ?

A czy szczerbaty dentysta może być autorytetem i opowiadać o tym jak dbać o zęby? Jak dla mnie taki ktoś jest fałszywym gnojkiem albo co bardziej prawdopodobne - gówn* o tych zębach wie.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

dopóki Blake hejtuje

:D Cytat wieczoru... Przecież Ciebie nikt nie musi hejtować, sam to robisz najlepiej.

A czy szczerbaty dentysta może być autorytetem i opowiadać o tym jak dbać o zęby?

Najlepsze podsumowanie tematu ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak to jest, że żaden z tych "specjalistów" nie jest na 1 na "pozycjonowanie" czy "pozycjonowanie stron"?

Może dlatego, że się po prostu nie opłaca ? Przy całym szacunku dla potencjalnych klientów/partnerów ale 90% zapytań z serpów jak je okupowałem przez ponad dwa lata to naprawdę była strata czasu/środków/pary ...

Myslę, że najlepsi klienci i ci najwięksi przychodzą z innych źródeł a i są bardziej skorzy do współpracy. Podobnie mam z fotkami - najlepsze fuchy z zagranicy za "normalną" kasę przychodzą z innych źródeł niż google ;) . Myślę też , że wysokie "pozycje" na niektóre frazy po prostu przestały się opłacać (chyba większość podziela moje zdanie skoro mnóstwo wątków poświęcono "długiemu ogonowi"), także jak dla mnie takie pytanie raczej świadczy o niezrozumieniu tematu SEO (bez urazy) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, w tej kwestii dobrze prawisz, bycie na "pozycjonowanie" w topach nie ma większego sensu jeżeli walą do niego drzwiami i oknami klienci z polecenia, do tych topów na te frazy próbują się dostać tylko ci, którzy tych klientów nie maja ;) Jednak nie zmienia to faktu, że specjalistą czy expertem w tej dziedzinie może okrzyknąć się każdy (albo na przykład taki, który ma jakiś certyfikat CIECIA w SEO). Wyskakuje klient, którego jedynym zajęciem jest bycie Total Komanderem za koszulki i nagle staje się autorytetem w branży... z deczka żałosne to jest... A na pytanie o to co w SEO osiągnął odpowiada: yyy, eee.. aaa..., booo to tajemnica...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up mi zostały z "harmagedonu" ;) piwo i cola też. rozsiadam się w fotelu.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

5 kg mandarynek zostało mi z fot ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Piszcie, piszcie, ja idę uprawiać grządki, bo już się zaczęło rozrastać ;)

Świeżo po zalaniu wyglądało tak

PwlsORz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności