Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

To idziemy na ryby ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ryb jeszcze nie ma :D Baniak 450

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To chyba nie jest jawajski, bardziej na christmas wygląda, brałem od gościa który nie do końca sam wiedział jaki to jest, ale rozrosnąć się ma, bo tam docelowo na korzeniu drzewo ma być. Będzie zabawy z przycinką pewnie z raz w tygodniu, ale efekt może być fajny.

PS. Jak jest tu więcej "amatorów" baniaków to można wydzielić to na osobny temat.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake a można gdzieś sprawdzić , gdzie i kto coś osiągnął w SEO ? Bo tak piszesz jak by to było możliwe?

Arta jeszcze całego nie czytałem, ale widziałem wypowiedź Gontarka i mi na dziś wystarczy. Co do wypowiedzi to jak tak patrze wybiórczo to nie ze wszystkimi się zgadzam i mam wrażeni że czytamy te same blogi za granicooooo ;-)

a można gdzieś sprawdzić , gdzie i kto coś osiągnął w SEO ? Bo tak piszesz jak by to było możliwe?

W serpach, swoich konkurentów poznaje się na odległość.

Nie dotyczy tych co robią "klientów":)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

@blake: zalałeś to octem ??? ;)

@Trotyl: ostatnio coraz mniej ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czyli prawdziwi gracze są na PIO i w tajnych stowarzyszeniach SEO ?

Nigdy nie wypowiadają sie publicznie ?

Działają pod avatarami ?

Robią topy i czarną magie ?

Koszą mega hajs na tym i nadal siedzą na PIO?

Bujają sie po świecie, po konferencjach BH?

Dla mnie wiarygodność avatarów na PIO jest jeszcze bardziej wątpliwa niż tych niektórych specjalistów na blogu Wydry.

Proponuje się spotkać kiedyś na wódce odpalić swoje analiticsy/monitoringi i zobaczymy kto ile wart ;-)

Co jest jakiś taki art to jest ta sama gadka, przez te same osoby. Zamiast pier.... te kocopały to zarabaiajcie na tych seo strategich w ciszy i darujcie sobie gadki na zasadzie.. "wiem ale nie powiem, ale tamci bzdury gadają"

i darujcie sobie gadki na zasadzie.. "wiem ale nie powiem, ale tamci bzdury gadają"

w ten sposób łapią jeleni.. jeden z drugim przeczyta i później myśli, że pro SEłOwiec i trzeba do niego iść się pozycjonować .. to taki "marketing szeptany" ...

zalałeś to octem ??? ;)

Fota trochę lipna wyszła bo bez flesha (to było w dzień robione ;) - na belce jest 580W światła i pewnie dlatego.

No jak narazie widać ze blake robi w akwarystycznym ew w sklepie z seafoodsami, a wydra to teoretyk z forum google w koszulce TC klienta ftp

No tak to z zew wyglada przeciez :-)

spotkać kiedyś na wódce odpalić

Chyba podpalić :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No tak to z zew wyglada przeciez :-)

A od środka wygląda to tak:

W serpach, swoich konkurentów poznaje się na odległość.

Nie dotyczy tych co robią "klientów":)

Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności