Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja już z pielęgnic wyrosłem, wcześniej miałem skromne 112l :) z zebrami, teraz neonki i gupiki, głównie ma to być roślinne.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Podsumowanie artykułu: zieeew.

Podsumowanie dyskusji na PiO: fajny "baniak" Blake.

Cała reszta to ględzenie i spinanie mięśni.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Tyle samo wyniosłem z tego tematu co ShRon... (: oczywiście po raz kolejny uświadomiono mnie że większość z najbardziej rozpoznawalnych blogowców w PL pozycjonuje strony w 99 procentach optymalizacja oraz treścią na stronie. Zrobić tak frazę biurka, to już nie WHS tylko CZARNA MAGIA. Przynajmniej jest mobilizacja do dalszej zabawy z serpami (: Miłego dnia !

Jak to jest, że żaden z tych "specjalistów" nie jest na 1 na "pozycjonowanie" czy "pozycjonowanie stron"?

to że nie jest w tym momencie to nie znaczy, że nie był przez długi czas... kilku z listy było w topach przez długi czas.

Może dlatego, że się po prostu nie opłaca ? Przy całym szacunku dla potencjalnych klientów/partnerów ale 90% zapytań z serpów jak je okupowałem przez ponad dwa lata to naprawdę była strata czasu/środków/pary ...

Myslę, że najlepsi klienci i ci najwięksi przychodzą z innych źródeł a i są bardziej skorzy do współpracy. Podobnie mam z fotkami - najlepsze fuchy z zagranicy za "normalną" kasę przychodzą z innych źródeł niż google ;) . Myślę też , że wysokie "pozycje" na niektóre frazy po prostu przestały się opłacać (chyba większość podziela moje zdanie skoro mnóstwo wątków poświęcono "długiemu ogonowi"), także jak dla mnie takie pytanie raczej świadczy o niezrozumieniu tematu SEO (bez urazy) ;)

i tu jest sedno tematu! w mojej branży na hasła ogólne wchodzą zlecenia na "obrót" rzędu 100-200 zł (przy marżowości 3-5%, a LT wchodzą zlecenia na kwoty 5-cio cyfrowe przy marżowości 20-50%

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Taaa, znajomy mi już glonojada oferował ;) Nie skorzystam.

Na ryby jeszcze czas, najpierw niech dojrzeje i zarośnie

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja już z pielęgnic wyrosłem, wcześniej miałem skromne 112l :) z zebrami, teraz neonki i gupiki,

akwarium jest o tyle dobre , że jak Ci nie wyjdzie biznes z gupikami to możesz z chomikami spróbować albo białymi myszkami . Zawsze to jakiś grosz :). Lepiej opychać po znajomych bo w zoologicznym podobno grosze płaca :)

To idziemy na ryby ?

Wybrałbym się na nockę, na miętusa. Pogoda idealna :) Jeszcze tej ryby w siatce nie miałem, nie występuje w moich okolicach.

Dzięki neonom akwarium będzie wyglądać bajecznie

IMO bajeczny to jest bojownik syjamski i nie ma prawie żadnych wymagań. Miałem takiego który bardzo lubił sobie poobserwować, to co się dzieje poza akwarium.

ostatnio coraz mniej ...

A dają jeszcze jakikolwiek efekt? Negatywny? :)

nihil fit sine causa

IMO bajeczny to jest bojownik syjamski i nie ma prawie żadnych wymagań

Wymagań ta ryba nie ma w świecie sprzedawców... I te przechowywanie ich w kubkach plastikowych, człowiek w beczce też przeżyje, ale co to za życie...

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Wymagań ta ryba nie ma w świecie sprzedawców...

W naturalnym środowisku też zbyt wiele nie wymaga. Wikipedia:

W jego południowchińskim biotopie można spotkać go w wodach stojących ubogich w tlen, zarośniętych gęstą roślinnością o spokojnym nurcie, w zalewowych sadzawkach, w małych stawach, kanałach irygacyjnych. Spotykany na polach ryżowych i rozlewiskach. Woda zazwyczaj jest miękka, o pH ok. 5,5 i temperaturze miejscami dochodzącej do 30 °C

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności