Skocz do zawartości

Mamy w Polsce 37 specjalisów od SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Woda zazwyczaj jest miękka, o pH ok. 5,5 i temperaturze miejscami dochodzącej do 30 °C

Jednak trzeba coś im zapewnić to nie figurka na meblu :), mogą żyć bez napowietrzania dlatego, że to ryba labiryntowa, oddycha powietrzem atmosferycznym. Ale w naturze wieje wiatr pada deszcz itp ....

W jego południowchińskim biotopie można spotkać go w wodach stojących ubogich w tlen, zarośniętych gęstą roślinnością o spokojnym nurcie, w zalewowych sadzawkach, w małych stawach, kanałach irygacyjnych. Spotykany na polach ryżowych i rozlewiskach.

A weź odtwórz takie środowisko :)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wystarczy sweet focia i domenka obok zeby zostac szpecjalista? :D

Nie, to nie takie proste, trzeba czegoś więcej.

1. Pojechać na jakiś seofestiwal na którym będzie zatrzęsienie specjalistów. Zakręcić się z browarem w ręce na afterparty dookoła, popytać kto tam specjalista itd.

2. Na drugi dzień na kacu w wątku w którym specjaliści się lansują wzdychając cóż to był za wieczór dać znać, że się było!

3. Kupić domenę, postawić wordpressa i we wstępnym wpisie opisać, że było się tu i tu, podlinkować parę blogów specjalistów (dostaną trackbacki, może zauważą).

4. Napisać kilka wpisów na tym blogu, jaki to się ma wizje na przyszłość, jakie to mrozy panują albo odmrożenia.

5. Ostatni etap - WHS - spamowanie komentarzy z linkiem do swojego bloga "specjalisty seo" innych "seo specjalistów" komentując ich wspaniałe i merytoryczne artykuły.

6. Trwać w tym kółeczku wzajemnej adoracji, nie zapomnieć codziennie skomentować czegoś na innych blogach "seo specjalistów" i czekać aż w końcu ci specjaliści zaczną cytować Twoje wypowiedzi na swoich specjalistycznych blogach, wtedy kolejni specjaliści dowiedzą się o Twoim blogu i już będziesz popularnym "seo specjalistą".

7. To już dla wyższych sfer - mianowicie "śmietanka seo specjalistów", ale o tym może już ktoś inny...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

"Śmietanka" w aspekcie kobiet, brzmi mi tak jakoś specyficznie ;)

Miłego dnia, najlepsze jest iż to przykład "prognozy", "spekulacji" czyli ot, ja też mogę powiedzieć, iż pozycjonowanie w Google będzie takie czy siakie, ale tego nie wie nikt, nawet najstarsi indianie ;)

Ps. Kobiety uśmiechajcie się do tych waszych zdjęć ;) czy to raczej te dyplomowe :P

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

"Najlepszy współtwórca" (Total Komander):

Google forum wspierają Najlepsi Współtwórcy - bardzo aktywni użytkownicy forum i doświadczeni webmasterzy

A że tak zapytam - co to ma wspólnego z seo i pozycjonowaniem?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

NIe 3ba podpieprzać żeby zostać TC ... można było zostać na długo przed DT, jak również możńa być TC z produktów np Adwords, youtube, Adsense czy inne ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Błąd!!

W Polsce mamy jakieś 38 milionów specjalistów - od wszystkiego.

Polak jak się urodzi to z automatu zna się na medycynie, muzyce i piłce nożnej - wysysa to chyba z mlekiem matki.

Wraz z wiekiem nabywa także wiedzy niemal na wszystkie tematy - na historii począwszy, poprzez rozród gatunków chronionych aż po tornada i inne klęski żywiołowe.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A tutaj dalej pchają się jak do lustra na siłowni a prężą się :D

P.S. Też kiedyś miałem rybki, a jakże. Teraz brak czasu, niestety.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Polak jak się urodzi to z automatu zna się na medycynie, muzyce i piłce nożnej

Błąd.

Na medycynie, prawie i polityce. Jeszcze dodatkowo większość to wędkarze, którzy łowią taaaaaaką rybę. Nie wspomnę o baniakach, specjaliści od baniaków.

jest tych specjalnych profesji. Bo polak zna się na wszystkim. ;)

E.

Aby dostać tytuł Total Commandera trzeba wyłapać określoną ilość stron i zgłosić do SQT. Najlepiej jak to będą strony łamiące wytyczne.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności