Skocz do zawartości

Stary tekst ponownie użyty.

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli użyłem powiedzmy 1-2 lata temu bardzo wartościowy tekst na moim blogu. Ale już od roku nie mam tego bloga to czy mogę użyć ten sam tekst ponownie? Dodam że jak w wyszukiwarkę google wklejam fragmenty tego tekstu (całe zdania) to niczego nie wyszukuje.

Czy będzie to bezpieczne, czy może w jakoś zaszkodzić. Jest to tekst otwierający bloga, bardzo wartościowy pod względem merytorycznym i dlatego chciałbym go jeszcze raz użyć.

Dzięki za info.

Chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli użyłem powiedzmy 1-2 lata temu bardzo wartościowy tekst na moim blogu. Ale już od roku nie mam tego bloga to czy mogę użyć ten sam tekst ponownie? Dodam że jak w wyszukiwarkę google wklejam fragmenty tego tekstu (całe zdania) to niczego nie wyszukuje.

Czy będzie to bezpieczne, czy może w jakoś zaszkodzić. Jest to tekst otwierający bloga, bardzo wartościowy pod względem merytorycznym i dlatego chciałbym go jeszcze raz użyć.

Dzięki za info.

Bezpieczne :) po usunięciu jednej strony z indeksu wrzucam teksty na inną stronę i nic się nie dzieje.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności