Skocz do zawartości

LV sprzedaje punkty w systemie.

mf

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze by bylo, u mnie kazde 10k to ledwo 1/3

To pewnie musisz mieć linki na stronach o wyższym PR (jeden link "kosztuje" więcej voltów). Tak, czy siak, wydaje mi się, że kwota za te 10kV jest trochę za duża na polskie warunki. Zwłaszcza, że ostatnio trzeba jednak trochę poczekać (raczej miesiące niż tygodnie) na zmianę pozycji po przyłożeniu linków z systemów.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wycenilbym to na mniej niz 50 wpisow do qlwebow :P

Sporo więcej - bo zdarzają się "perełki" z PR5 (kiedyś na pół roku miałem z PR6) - a tego z katalogu przy zwykłym wpisie na 100 podstronie nie dostaniesz.

Siedzisz, pykasz fajkę a linki przyrastają, zamiast zdzierać klawiaturę przy tokenach :D

Czy tylko mi sie wydaje czy cos tez z punktami kombinuja.

Mialem powedzmy XXX tys punktow, strony sie rozwijaja, pliki na serwerze rosna i proporcjonalnie.. w sensie ze w tym samym kierunku ilosc tych moich punktwo tez rosla. Od kiedy zaczalem dostawac maile, z systemu obcieto mi ok 100 tys punktow, strony sa jak byly, pliki z danymi na serwerze ogromniaste...

Cos mi sie wydaje ze to takie zmobilizowanie so zakupu tych punktow. Heh, mam jezcze wolny zapas dosc duzy, ciekawe czy nadal bedzie ich ubywalo.

Nie tylko Tobie sie wydaje, mi jakoś dziwnie "wcieło" troche punktacji

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pamiętaje, że w przyrodzie nic nie ginie !!!

Jeżeli mi wycięło z 47.000 do 25.000 LV przez 2 miesiace (fakt że google wywala trochę podstron z indeksu)

to w jest co sprzedawać na aukcjach teraz bo przeciż z tego co wiem od znajomych to im też dziwnym trafem spadły znacznie punkty.

U mnie też zgubiło sporo punktów, na nowe linki czeka się zbyt długo, i co najgorsze ze 100 przyznanych może 30 jest działąjących, reszta to fejki. Linkor Panowie i Panie, LV już odchodzi powoli do lamusa.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Dośc długo trwa "wyproszenie" regulacji linków - mam na myśli np. taka sytuację, że system pokazuje linki na lubuskie.wojewodztwo.pl lub innych jego subdomenach (czy to nie Jamesa przypadkiem ?), a ich tam nie ma. Albo wali mi ponad setke linków na subdomeny *.opk.pl, a wszystko na jednym IP. I co mi to daje? Mniej niż powinno. LV zaczyna "dorównywać" naszym systemom.

Eksperyment Discover.pl

hehe, wojewodztwo.pl i subdomeny daaaawno juz usunalem z LV.. jakies 2 miesiace temu. Swiniaki zamiast dodawac punkty, to znow mi wyceli kilkadziesiat. Robi sie ciekawie.. czekam az mi obetna tyle bym musial dokupic.. to usune pozostale serwisy od nich .. leca w kulki i tyle :)

a mi wczoraj przywrócili "wycięte" punkty :) cos mi się wydaje, że zaczyna sie droga w dół LV

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności