Skocz do zawartości

Szkolenie AdWords - Xann czy MaxRoy?

murek5

Rekomendowane odpowiedzi

Także Twoja rada aby się w tym akurat samemu szkolić jest hmm nazwę to "droższa"

Nie sądzę, bo co mu po teorii jak i tak będzie musiał ją wykorzystać w praktyce. Tym samym ze szkoleniem czy bez, testy są konieczne, a czy zrobi to na swoich kontach czy z odwagą ruszy z testami na klientach, to już jego sprawa. Siądziesz do samolotu z pilotem, który nabył jedynie wiedzę teoretyczną o lataniu, a nigdy nie pilotował? Gotując skomplikowane dane z przepisu zawsze za pierwszym razem wyjdzie idealnie?

Tak czy siak, bez praktyki się nie obędzie.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bo co mu po teorii jak i tak będzie musiał ją wykorzystać w praktyce.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.

Teoria z praktyką muszą iść w parze. Inaczej się nie da.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

swl-e spalone

Skąd ta informacja ? Sądzę, że jak ktoś nie potrafi to i spala ;)

Siądziesz do samolotu z pilotem, który nabył jedynie wiedzę teoretyczną o lataniu, a nigdy nie pilotował?

Aby kandydat na pilota najpierw był dopuszczony do trenażera musi poznać teorię, potem trenażer (który też jest teorią) a po nim pierwszy lot z instruktorem. jeżeli nie zaliczy teorii to do praktyki raczej nie dopuszczają.

Gotując skomplikowane dane z przepisu zawsze za pierwszym razem wyjdzie idealnie?

Jeżeli poznasz wcześniej teorię obróbki żywności to masz większe prawdopodobieństwo, że wyjdzie za pierwszym razem ;)

Raczej wszędzie są potrzebne podstawy teoretyczne a najlepiej jak je przedstawiają praktycy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szkolenie to też okazja do poznania kilku osób i wymiany poglądów a to wydaje się bezcenne. Poza tym k złotych przy dzisiejszych stawkach w GA to mały pikuś. Oczywiście nic nie zastąpi własnych doświadczeń i analiz. Sam zrezygnowałem z GA kilka lat temu, tylko dlatego, że wielkie G nie traktowało mnie jak człowieka rasy kaukaskiej, np. nie można było nawiązać z nimi kontaktu a system wywalał bugi. Same kampanie były skuteczne. Dzis z tego co widze koszty wzrosły bardzo i każdy klik to co najmniej kilka PLN. Jeżeli te szkolenia pomogą optymalizować kampanię to zwrot następuje już po tygodniu(jeżeli pomogą).

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Najlepiej będzie jak poprowadzisz kilka małych kampanii, przy okazji pojawienia się kilku problemów będziesz mógł pogadać z ich konsultantami. Poczytaj sobie jak działa ich algorytm odpowiedzialny za wynik jakości oraz jak działają narzędzia wspomagające kampanie AdWords np. ich API. Z taką wiedzą możesz założyć konto w Google Partners i podejść do ich egzaminów (poziom podstawowy i zaawansowany) i zdobyć certyfikat.

@up, nie ma aktualnych terminów szkoleń. Osobiście wolałbym żeby szkoliła mnie osoba nie związana żadnym papierkiem z Google. Tutaj wypowiadało się parę osób, które rozmawiały z BOK Google. Wskazówki jak tworzyć drogie i nieopłacalne kampanie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Up, zgadzam się, że ich kampanie są przepłacone, ale kolega, z tego co widziałem szuka teorii jak efektywnie prowadzić kampanie, jeśli szacunkowa stawka za wyś. u góry to 2 pln, nie ustawi max cpc na 5.. Poza tym BOK (bezpłatna infolinia), to rzeczywiście czasami nieogarnięci ludzie, ale na wsparcie od Partners nie narzekam. Anyway, podałem tylko alternatywę co do szkolenia, skoro jest za free, to IMO zawsze warto pójść, jeśli chcesz nauczyć się czegoś nowego.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Poza tym BOK (bezpłatna infolinia), to rzeczywiście czasami nieogarnięci ludzie,

Na pewno nie zoptymalizują kampanii abyś mniej płacił. Do końca nieogarnięci nie są. Dają tylko część wiedzy a po resztę wysyłają do partnera. Tu dopiero zaczyna się krojenie z kasy.

Dobrym pomysłem jest nauka z dostępnych w necie materiałów, ale także cenne są szkolenia. Na szkoleniach można się dowiedzieć "tajników i kruczków" w dziedzinie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Szkolenie to też okazja do poznania kilku osób i wymiany poglądów a to wydaje się bezcenne. ..

To jeden z głównych czynników dla których jeżdżę na wszystkie możliwe szkolenia czy imprezy branżowe. Samo szkolenie nieraz może być nudne i monotone dla znawców tematu ale ile się wywozi znajomości czy klientów z takiego szkolenia to juz inna para kaloszy

Na pytanie postawione przez CIebie: Które Szkolenie AdWords - Xann czy MaxRoy? odpowiem ci - oba :)

Marketing internetowy dla firm

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, choć w sumie nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie ;)

A idąc na szkolenie liczę na uzyskanie usystematyzowanej wiedzy i jak już ktoś napisał "kruczków i tajników" podanych w przystępnej formie. Myślę, że szkolenie oszczędza wiele czasu, który musiałbym poświęcić na szukanie informacji w internecie i pieniędzy, które straciłbym nieumiejętnie korzystając z AdWords..

A i jeszcze jedno, w sumie zapomniałem napisać, ale myślałem, że skoro szukam szkolenia dla zaawansowanych to jest to oczywiste, prowadzę kampanie i chcę poszerzyć swoją wiedzę na ten temat i uzyskiwać lepsze efekty z AdWords, a nie dowiedzieć się "jak zacząć".

Ach ta wieczna podejrzliwość

Czasami przeradza się w chorobę. ;)

Kolega ma w profilu link do strony firmowej, pewnie chce rozszerzyć zakres usług.

To tylko spostrzegawczość i logiczne myślenie. Podejrzliwość jest nie dobra. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności