Skocz do zawartości

Szkolenie AdWords - Xann czy MaxRoy?

murek5

Rekomendowane odpowiedzi

Obydwoje Obydwaj macie coś z ogrodnika :D

(szlag niech trafi ten internet - człowiek durnieje czytając ) ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Obydwoje

obydwaj

teraz są szkolenia - w dodatku o Adwords

ht*p://xannsem.com/szkolenia/google_adwords_-poziom_podstawowy z tego co jest na stronie wynika, że kobieta prowadzi te szkolenie nie xann

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Kilka sprostowań…

• Maciej Lewinski prowadzi w ramach naszych eventów SearchMarketingWeek.com szkolenia Google Analytics, to i tylko to szkolenie i jest jedynym trenerem w PL ktory jest w tym zagadnieniu na poziomie światowym, szkoli zespoły np. w Google Irlandia.
  • Nie wiem jaki poziom reprezentuje Lech Krupa, wiem tylko ze na liscie certyfikowanych AdWords Seminar jest od stosunkowo niedawna.
  • Jako MaxROY.com szkolenia z Google AdWords prowadzimy od 2008 przeszkoliliśmy z tego zakresu grubo ponad 2500 firm i osob prywantych! Wiecej szczegółów na infografice:
    https://infogr.am/szkolenia-maxroycom

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

E tam, napisałem to tylko z delikatną drwiną. Ty jesteś twardy i stary (doświadczeniem) wyjadacz, nie weźmiesz tego do siebie. Adwords i pozycjonowanie to jakby partyzantka i kolaboracja. Ale rozumiem, kasa nie śmierdzi :D

A jakie i czy w ogóle szkolący mają predyspozycje do szkolenia to zupełnie osobny temat ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 5 tygodni później...

Wracając do tematu: korzystałem ze szkoleń MaxROY i z ręką na sercu mogę polecić (odbyłem 2: zaawansowane adwords oraz indywidualne), zwłaszcza te indywidualne :)

Byłem też na kilku konferencjach/szkoleniach gdzie występował m.in. Maciej Lewiński - wywarł na mnie również bardzo pozytywne wrażenie i z całą pewnością będę starał się o audiencję u niego w ramach Google Analytics w niedalekiej przyszłości.

Na szkoleniach Xann'a nigdy nie byłem (ostatnio spotkaliśmy się z tego co pamiętam około 6 lat temu w Krakowie przy okazji deala pomiędzy naszymi firmami :)), więc nie mogę się wypowiedzieć.

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności