Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

celu podbicia tematu to już chyba lekka przesada
Przede wszystkim, to nie jest podbicie tematu tylko przekazanie istotnych informacji dla użytkowników programu. Po drugie o tym decyduje właściciel forum lub w jego imieniu MaxPan moderator forum. Jeśli uzna, że ilość postów jest nieuzasadniona zapewniam cie, ze je skasuje i dostanę BANA. Jest też przycisk [Raportuj] - jeśli chcesz moderatorem "obywatelskim " zawsze możesz z niego skorzystać

a przecież forum to nie jest BOK.
Zawsze to samo powtarzam moim klientom :unsure:

Przy okazji dodam, że najprawdopodobniej już jutro dojdzie funkcja .... :nie_powiem: O czym też napiszę w tym topiku.

Zapraszam również do Newslettera SeoAapp [link w stopce] który powstał po to, by informować obecnych użytkowników i przyszłych o nowościach w programie / programach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Uważam, że Mion bardzo dobrze robisz informując Nas wszystkich o nowych zmianach. Osobiście codziennie sprawdzam temat czy nie ma nowych informacji. Soft testuję od wczoraj i muszę przyznać, że działa bardzo szybko. Jeśli chodzi o soft do K2 z Polskiej stajni to myślę, że numer 1 :)

Pozdrawiam

Kliknięcie na [Linki z pliku] otwiera okno wyboru na linki, a w zasadzie linie jakie maja być wstawione w miejsce zdefiniowania wstawki [ZPLIKU:linki\testlinki.txt]
Wstawiana losowa linia z wybranego pliku też jest przepuszczana przez SPINTAX . Wstawek moze być kilka.

Niby drobiazg, a taki przydatny. Zastosowane bynajmniej nie do linków, zdrowo zwiększa skuteczność i nie chodzi tu tylko o ten soft. A przy mocnym spinie maszyna gorąca a na zewnątrz mrozy ;)

Ps. 1 harvest, 1 kraj = ok. 4k domen na których soft dodał linka. Naprawdę dużo, ot spore zaskoczenie.

Ile liczą Wasze bazy ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Czy to kolejny soft pokroju BlogiSubmitter, który podziała parę miesięcy i zostanie rzucony w kąt = kasa wywalona w błoto?

Wypowiem się jako posiadacz licki BS. Z tego softu wycisnąłem swego czasu bardzo wiele, zdarza się, że do tej pory z niego korzystam od czasu do czasu. Trudno oczekiwać, że za śmieszną kwotę zakupu dostaniesz dożywotnie aktualizację za free, nie bądźmy śmieszni. K2Submitter kosztuje 150 zł, jeżeli w tek kwocie oczekujesz 100% skuteczności i dożywotniej aktualizacji to gratuluję wyobraźni. Posiadam kilka softów Miona i nigdy nie żałowałem wydanych pieniędzy, a wręcz przeciwnie, swego czasu sporo na nich zarobiłem. Teraz wg mnie są trochę inne czasy i k2submitter mi się raczej nie przyda, ale na pewno jest to dobry produkt w tym co ma robić.

sygnaturka_forum.png

@Merf

Zgadzam się w 100%. Rozbieżność interesów - życie.

Pocieszam się, że u mnie Xseon na dedykowanych 8 rdzeniach i kilku k proxy będzie pozyskiwał bazę non-stop a seosklepowi to się raczej nie opłaci. Profilaktycznie od razu napiszę, że baz nie sprzedaję, tym bardziej że są bardziej zaawansowani ode mnie userzy, którzy opanowali DT do perfekcji.

@tomus933

Wyłącznie w tym celu :)

Przyznaję, że 400k + XR to brzmi świetnie! A tak realnie, baza odsiana w 1 przebiegu ma 30k - dzięki za info ;)

@Mion

Pomyśl proszę o możliwości losowania txt opisu z plików tekstowych. Nawet jeśli ominę ograniczenia okienka tekstowego, edytując plik projektu to i tak niezbyt wiele to da.

Za dobry soft, za dobre i duże bazy, żeby robić imo DC.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

W tej chwili priorytetem jest poszerzenie głównej funkcji programu, czyli dawania ... nad czym pracuje. Pozostałe funkcje w drugiej kolejności.

Jeśli mamy tekst który jest jako "jedną linię" oczywiście może mieć w sobie formatowanie html <br> <p></p> itd można utworzyć plik w którym takie teksty będą wstawione i wstawiać go w opisie do porfilu funkcją na linki z pliku która, to właśnie losowo wstawia linie z pliku. - To takie doraźnie rozwiązanie.

Przy okazji dla nowych użytkowników:

- plik projektu MUSI mieć wybrany awatar inaczej nie dodaje - to taki mały BUG;

- ilość wątków max 100 na jakich program pracuje zależy też od pierwszego pola który określa zwłokę miedzy nimi, wiec ustawienia: [10] [100] są teoretycznie najszybsze.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A w weekendy pracujesz?

Nawet teraz :pisze:

ale jakoś nie mogę się doczekać odpowiedzi

Sorry, ale nie widziałem pytania. :olaboga:

Zaprasza zatem do ponownego kontaktu: systemy.internetowe@gmail.com

---

Widzę, że w in:spam są zgłoszenia. NIe ma jak to najlepsze filtry antyspamowe od google skuteczność 100% wszystko co nie pasi leci do spamu :kwasny:

Informacja dla zainteresowany. Podczas użytkowania programu wyszły pewne kwestie wymagające zmian oraz propozycje na nowe funkcje ułatwiające obsługę programu i poszerzające jego możliwości. Jednak nie będę ich teraz wprowadzał Ad Hoc wydajać "co godzinę" kolejną wersję. Wszystkie zmiany w tym nowe funkcje poszerzające możliwości programu o to "co tygrysy lubią najbardziej " :nie_powiem: zostaną wprowadzane w drugiej odsłonie programu, którą oczywiście bieżący użytkownicy będą mogli używać bez dopłat.

W zawiązku z tym, że mam zlecenie do realizacji i terminy ... pracę nad programem będą bardzo intensywne, więc całość powinna być gotowa na dniach. Jednocześnie informuje, iż cena programu poszerzonego o nowe funkcje wzrośnie, ale do tego czasu będzie obowiązywać jedna cena przejściowa zarówno dla "stałych" jak i nowy klientów wynosząca 150 zł netto.

Osoby zainteresowane zakupem zapraszam do kontaktu . Można od razu przesłać dane do wystawienia proformy....

Pozdrawiam.

Dariusz Janicki

:pisze:

Pole Name obsługuje synonimy, wiec można w ten sposób zdywersyfikować ich nazwy użytkowników.

Pole UseName, to login, wiec w tym programie musi być stałe.

Nad stricte programowym rozwiązaniem tej kwestii 'Name" pomyśle w następnie odsłonie nad którą trwają prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności