Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ułożenie dobrych footprintów do k2 zajmie Ci 5 mintut :)

ja mogę od siebie dodać że te footrpinty mieszałem z popularnymi imionami np. te co są w k2submiterze i dzięki temu skuteczność harwestowanej listy była spora :)

masz w przecie

iindex.php?option=com_contact&amp "Account details"/
index.php?option=com_contact&amp "Fields marked with an asterisk"/
index.php?option=com_contact&amp "Registration"/
index.php?option=com_jxtcappbook&amp "Account details"/
index.php?option=com_jxtcappbook&amp "Fields marked with an asterisk"/
index.php?option=com_jxtcappbook&amp "Registration"/
plugins/k2/userExtendedFields "Account details"
plugins/k2/userExtendedFields "Fields marked with an asterisk"
plugins/k2/userExtendedFields "Registration"

Napisałem na e-mail
Jeśli przedstawiasz się w e-maili jako: Karina, to odpowiedz została udzielona już dawno....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sprawdziłeś ręcznie logując się do skrzynki pocztowej ? Spróbowałeś ręcznie założyć kilka profili i odszukać mail w skrzyneczce ? A także sprawdzić inne konta mailowe ?

Hmm, mam dzisiaj dziwne przeczucie, że nie. Dlaczego ? Każdy wie :D

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Hmm mam dzisiaj dziwny problem z programem, zakłada niby konta ale e-maile z aktywacją nie przychodzą coś nie tak jest ?

Stwórzy projekt od nowa, upewnij się, że wszystkie niezbędne pola wypełniłeś, że gdzieś nie masz spacji i sprawdź czy skonfigurowałeś avatary...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności