Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

niby konta zakładał a tutaj lipa
Jak już kiedyś pisałem rejestracja OK nie oznacza, że faktycznie zostało zarejestrowane, ale status HTTP 200. Fakt, że źle to na zwałem.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mion czasami użytkownicy mają problem z tym, że mają jakiś błąd w projekcie i soft pokazuje,że rejestruje profile ale nie dochodzą linki aktywacyjne na skrzynkę, już miało tak kilku użytkowników i pytali się mnie na priv co zrobić (bo też miałem z tym kiedyś problem), za każdym razem wystarczyło poprawić projekt lub stworzyć od nowa.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Konik Ty czy inni starsi użytkownicy też kiedyś mi pomagali w różnych problemach, więc wypada też czasami pomóc jeśli się wie co i jak.

Cierpliwość się kończy powoli, jak czasami użytkownicy nie potrafią przyciąć domen w projekcie a potem się dziwią, że k2submitter nie zakłada profili :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@studioczystosci wielkie dzięki za poświęcany w imieniu swoim i użytkowników K2S :hi:
W podziękowaniu mogę Ci zaoferować program RWDGenerator lub dodatkową licencję na K2S. Jak Jesteś zainteresowany pisz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@studioczystości Pomogłem Ci, bo widziałem że bardzo chcesz rzeczywiście się nauczyć a nie tylko mieć TOP1 i to natychmiast oraz po najmniejszej linii oporu (jak ogromna większość nowych userów tego forum)

@Mion znalazłeś się w sytuacji naprawdę "z klasą" :)

Koniec OT.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• 2 tygodnie później...

Mam pytanie.

Założmy że mam listę 500 stron do tworzenia profili. Program utworzył mi na wszystkich konta, a na maila dostalem 400 linków aktywacyjnych (łącznie to co było w spamie). W jaki sposób z poziomu programu moge mieć dostęp do pozostałych 100 stron? (nie wymagały weryfikacji?)

albo nie wymagały weryfikacji mailowej, albo nie wysłały maila ( rejestracja jest zamkneita ).

Po weryfikacji maili, wczytaj startową listę stron z ustawioną opcją 'aktywacja' bodajże. . Znajdzie wtedy też te pozycje które nie wymagają potwierdzenia maila.

O tym było w instrukcji programu:

Nie wszystkie serwisy w których rejestrowaliśmy profil przesyłają link do aktywacji, wiec by pobrać maksymalnie dużo wykonujemy "Aktywacje" dla listy przyciętej do root adresów na jakie była rejestracja.  Proces aktywacji dla listy root i wczytanego profilu to nic innego jak pobranie linka do profilu, wiec można to wykonać wiele razy :)

Korzystając z okazji ogłaszam obniżkę cenyZmienne Lato  :pada:  to i zmienna cena z ceny 150 na 120 netto. Obniżka ważna do końca tygodnia.

W sprawie zakupu kontakt e-mail: systemy.internetowe@gmail.com lub telefoniczny: 723 227 124

Jak już pisałem w PM można używać proxy tylko trzeba plik proxy wskazać = wybrać w zakładce konfiguracja programu i zapisać ustawienia.

Jeszcze dodam, że wskazany plik proxy musi zawierać listę proxy w formacie

IP:Port

lub

IP:Port#Login:haslo

Tak duża jaką posiadasz listę. Do Programu dodawana jest lista rozruchowa na ktorej kiedyś było 7k profili ile jest obecnie nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności