Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Program kupiłem już dawno, ale od dzisiaj dopiero zacząłem z nim się obchodzić. Mam parę pytań.

1.Co to seo link profilu?

2.Jak chcę zalogowac się na te profile potem to każdy ma "Brak dostępu! Twoje konto zostało zablokowane , czy jest to , że nie zostało jeszcze aktywowane ." link i tak będzie?

3.Gdzie się pojawiają linki z keywordem, który dałem w Dane do wpisu i dane do profilu? Gdy wchodzę na profil są dwa linki, ale bez keyworda, więc brane z URL.

Nie linczujcie świeżaka  :nonono:

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie zawsze masz tak, że na skrzynkę musi przyjść tyle samo co ma pozytywnie zakończonych u mnie na 10k pozytywnie zakończonych przychodzi zazwyczaj ok.8k

Aby podnieść skuteczność warto powtórzyć jeszcze raz rejestrację.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

• 2 tygodnie później...

Program wczytuje proxy z wskazanej listy proxy za pierwszym uruchomieniem wątków, więc odpowiedz brzmi:

Trzeba załadować program od nowa

Przy okazji dodam, że obecna cena programu to 120 zł netto / brutto = 147,60 PLN...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Z pierwszego projektu w K2 byłem bardzo zadowolony. Rejsetracja --> odebranie maili i skopiowanie listy --> aktywacja i wypluło mi ponad 5k adresów. Wynik zadowalający. Dzisiaj niestety soft mi padł, albo robię coś źle.

Rejestruję ---> pobieram maila ---> próbuję aktywować ale wypluwa mi Error: brak profilu:0

Robię coś źle czy coś mi się posypało?

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 tygodnie później...

Napisać lub zadzwonić do mnie celem reautoryzacji  > kontakt.

W wypadku e-maila należy napisać z tego z jakiego był zakup.

In statu nascendi  założeniem programu K2Submitterr była szybka rejestracja kont i dodawanie profili bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

"Jakiś OCR" mam ma myśli <hinduski> ten proces barzdoooo spowalnia, więc "doda" nie zaśpiewa w tym programie.

Nic zdalnie w programie nie było zmieniane ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności