Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Po to sie robi soft pod miejscówki, które już nie działają, żeby coś jeszcze z nich wycisnąć,

Jeszcze działają i aż dziwne, że działają, bo serwisy "wejściowe" to żadem spam przynajmniej te co przeglądałem, ale porządne serwisy www. Patrząc po id profili to jeszcze nie jest tak źle :)

===

Co do programu K2submitter, to pierwotnie był oparty o silnik przeglądarki i tutaj podpięcie obsługi captch opartych o zewnętrzne serwisy w tej wersji jest jak najbardziej możliwe, wiec mogę reaktywować tamtą wersję i użytkownicy będą mili dwie. (Jak już pisałem nie ma abonamentu, bo nie ma ku temu podstaw, ale za to wszystkie zmiany wprowadzone w czasie "żywota" programu są GRATIS...) Jednak przeglądarka jest wolniejsza. Na dzień dzisiejszy wersja beta obsługuje zabezpieczenia "fabryczne". Niebawem dojdzie kolejny typ obsługiwanego formularza... Zresztą ich jest wiele.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, a ja tak z innej beczki - PROFILE K2 to były dobre 2 lata temu.

Ogólnie PROFILE BYŁY DOBRE... :D

Przepraszam, że pytam. Widziałeś je chociaż?

Jeśli id profilu jest 2 lub 3 cyfrowe. Można wstawić linki z frazą i dużo, dużo tekstu a jak się postarasz to nawet zdjecia, dodatkowo masz jeden link nofollow. Domeny są z grupy "normalnych". Profile wchodzą w indeks jak masło (nawet z tej podstawowej listy), to o czym mówimy?

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mariusz - widziałem je wtedy, gdy Ty jeszcze nie wiedziałeś co to K2 :D

Więcej w temacie nie mącę - nie zaśmiecam wątku :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Taka to już branża, że dezinformacja jest ważną informacją :olaboga: ... wszak top 1 jest tylko 1.Więc by się dowiedzieć jak jest naprawdę trzeba przekonać się samemu na własnej na szczęście nie skórze, ale testach :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ztuningowałem program i na tej malej liście, co mam założył ponad 2100 profili z potwierdzonymi linkami. Średni łączny czas zakładania, pobrania linków aktywacji z poczty oraz samej aktywacji kont i wyciągnięcia linku do profilu wynosi kilkanaście minut i jest zależny od ilości wątków, proxy/bez i jaka pocztę stosujemy. Pobieranie z poczty od V-net.pro idzie dosłownie jak burza. Najwolniej z poczty yahoo.com SSL.

Dla mniej zorientowanych w temacie w dodam, że można zamieścić dwa rodzaje linków w tych profilach

- link "profilowy" i jest nofolow jak i dofollow i jest on adresem https:// do strony domowej ;)

- oraz te które idzie zamieścić w treści z anchorami tak jak we wpisie w precu. Te co wyrywkowo sprawdzałem w treści są dofollow. Pewnie nofolow też są, ale na takie nie trafiłem.

Co do listy - dodaje listę rozruchowa "na testy" max 500 adresów. Program posiada funkcję rozpoznawania formularza rejestracji, wiec po harvestowaniu można przez nią przepuścić tworząc w ten sposób własne listy. Zresztą sama rejestracja idzie bardzo szybko, więc nie ma nawet potrzeby wstępnej weryfikacji.

W planach są dodatkowe funkcje które jak wejdą w życie, będą dla posiadaczy programu oczywiście gratis którego cena może w związku z tym wzrosnąć.

Informacja dla zainteresowanych - program prześle dopiero jutro raczej nie do południa, ale do wieczora powinien wyjść.

:pisze:

Po aktualizacji ilość sukcesów z mojej listy wzrosła x2.

Program testuję od przedwczoraj.

Mając Xneo i xJoomer mam porównanie - szybkością i dokładnością na tych listach co mam, wygrywa.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Korzystając z okazji napiszę słowo wyjaśnienia dla osób oczekujących. Przez te prace badawczo rozwojowe nie zdarzyłem napisać instrukcji obsługi czym zajmę się w dzień i roześle program. W razie czego po 15 polecam się przypomnieć e-mailowo lub telefonicznie.

Program wymaga do poprawnego działania Net Framework z numerkiem 4, ja korzystam z 4.5.

Przy starszych wersjach nie rusza (niektóre VPS-y mają domyślnie wersje 3.x).

OK, program rozesłany. Jak bym kogoś w ferworze walki pominął, to proszę o informacje e-maile z tytułem:

"Proszę w końcu o przesłanie K2Submittera".

Jak czas pozwoli, to w przyszłym tygodniu powinien wyjść dodatek rozszerzający możliwości programu. Jednak nie jest to aksjomat.

Zmodyfikowane okna programu:

https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/form_glowna.jpg
https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/form_profilu.jpg
https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/form_obslugapoczty.jpg

I tak mamy pierwszy BUG wykryty, a polegał on na tym, że przez problem z kodowaniem z polskich znaków tekst był ucinany do jego pierwszego wystąpienia.

Bug został poprawiony, wiec należy pobrać ZIPa z poprzedniej lokalizacji i podmienić samego EXE lub całość.

Oraz od razu drugi z pocztą polegający na tym, że nie wiedzieć dlaczego :) na jednej wiadomości pobieranie z poczty się zatrzymywało. Przy okazji przetestowałem pocztę: pop3.poczta.pl#110#NOSSL i też się nadaje do tego jest bardzo szybka.

Wiec aktualna wersja to (Beta) 1.0.0.10

--------

W następnej aktualizacji wprowadzę okno na podgląd tekstu wygenerowanego z synonimów.

Kolejne zmiany wprowadzone: https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/form_profilu_2.jpg
Można teraz wstawiać losowo wybierane linki z pliku. Pliki linków muszą być w tym katalogu program.

Kliknięcie na [Linki z pliku] otwiera okno wyboru na linki, a w zasadzie linie jakie maja być wstawione w miejsce zdefiniowania wstawki [ZPLIKU:linki\testlinki.txt]
Wstawiana losowa linia z wybranego pliku też jest przepuszczana przez SPINTAX . Wstawek moze być kilka.

Oraz dałem okno na podgląd tekstu wpisu do profilu.
Najnowsza wersja to: (Beta) 1.0.0.11 do pobrania ze stałej lokalizacji.

*) Natrafiłem na jeden serwis w który mnie działała edycja wpisu, ale nawet po zalogowaniu się i z przeglądarki tak samo.

-------

Informacja dla kupujących. Na warsztacie jest dodatek zwiększający zakres możliwości programu nie będę pisała szczegółów. Jeśli zostanie dany cena programu wzrośnie, ale zgodnie z poprzednią deklaracja osoby już posiadające program dostaną gratis.

=========

Mała sugestia - proszę używać "własnych" awatarów w profilach (grafika JPG) gdyż te z programem są tylko dodane testowo. Dodatku większej bazy free avatarów nie wprowadzę, bo nie rozwiązuje, to problem i ich dywersyfikacją w przypadku wielu userów by się najprawdopodobniej powtarzały.

=========

Zapomniałem napisać Pole Name też obsługuje synonimy. Pole Username jest stałe z uwagi, ze jest wykorzystywane do logowania.
Są profile, co wyświetlają adres e-mail użyty podczas rejestracji by się jego pozbyć można, go po rejestracji zmienić i przepuścić profil prze edycje, co powinno podmienić go na stronie profilowej usera.

Co chwila post pod postem, teraz 3 naraz w celu podbicia tematu to już chyba lekka przesada. Jak tak dalej pójdzie to w temacie będzie informacja o każdej poprawionej literówce w programie i zmianie rozmiaru okienka (tak jak dodanie podstawowego jednego makra ZPLIKU) - a przecież forum to nie jest BOK.

Wracając do K2Submittera i porównań - od xJoomera różni się faktycznie prędkością, ale do SimpleSeoBox, który od 2 lat dodaje do K2 - na chwilę obecną przeszło 30k unikalnych profili w 60 min nie ma jeszcze startu

strach się odezwać na tym pio ;) i porównanie świeżaka do paru letniego softu też niczego sobie:D

ALE wracając do softu, które tyczy się temat. Wszystko co na tą chwilę zostało wdrożone działa poprawnie a wręcz dobrze:) zgłoszone błędy i pomysły szybko wprowadzone jak widać powyżej. Trzeba mieć tylko nadzieję, że ten soft ze stajni Miona będzie się TYLKO rozrastał:) fajna sprawa z ta edycją profili, działa poprawnie, podmienia teksty i inne rzeczy w profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności