Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Szybkie prywatne proxy / neostrada / inne z możliwością zmiany IP/ może dobry tunel VPN.

Publiczne do postowania = kiepska wydajność / sporo mniejsza liczba dodań w przebiegu - to reguła ogólna, dotyczy nie tylko tego softu.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak chodzi o tego typu proxy, to polecam rejestracje powtórzyć, bo ten program nie ma rozbudowanych opcji do obsługi publicznych, wiec nie sprawdza w locie czy działają. Ale tez z PM też możne używać - dadzą radę.

Jak chcesz być anonimowy, to tylko anonimowych gdyż te pod Google są transparentne = przekazują adres IP klienta wykonującego żądanie HTTP.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Publiczne do postowania = kiepska wydajność

publiczne proxy != publiczne proxy

Publiczne proxy które są zharvestowane z różnych stron, owszem w większości będą słabe.

Publiczne proxy pochodzące ze skanowania portów, tylko z określonych krajów, przefiltrowane pod kątem szybkości odpowiedzi i przepustowości w niczym nie ustępują prywatnym, a nawet są lepsze bo mamy dostępną większą pule adresów IP.

Anonimowe proxy z proxymarket są.... tylko anonimowe, czyli będą wolne i zapewne nie da się przez nie dużo ruchu puścić. Kupując takie proxy masz loterie - nie wiadomo na co trafisz.

publiczne proxy != publiczne proxy
Zawsze to też powtarzam :good:

Anonimowe proxy z proxymarket są.... tylko anonimowe, czyli będą wolne
To, że proxy jest anonimowe nie na żadnego związku z jego "prędkościowa", bo to tyko kwestia ustawień np dla Squida, to parę dodatkowych linijek w konfiguracji.

Przy rejestracji kont stabilność proxy jest ważna, ale nie, aż tak, bo rejestrację lub pobranie adresu strony profilu można dowolną ilość razy powtórzyć. Natomiast dla kolejnej funkcji jaka najprawdopodobniej już dziś wejdzie w życie stabilność proxy ma duże znaczenie gdyż wykonywalnych będzie wiele żądań HTTP i jak jakieś na końcu "zerwie" cała robota na nic.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dużo jeszcze w tym temacie będzie tej autoreklamy? 4 dni temu to samo https://www.forum.optymalizacja.com/topic/206110-program-k2submitter-porgram-do-zakladania-profili/page-3#entry1400100

Nowe konta żeby tylko napisać że soft jest ok. Temat kogoś innego już dawno byłby tam gdzie jego miejsce - w koszu

Nie mi decydować kto, co tutaj pisze. Jeśli uważasz, ze zakładam nowe konta to :glaszcze: .

---

Wracając do zmian, to miały ukazać się już wczoraj, ale nie zdążyłem, więc zostanie dziś wydana wersja 2.

Przykładowe zmiany w konfiguracji profilu: https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/form_profilu_3.jpg

Nie chciałem już tu pisać newsów ;) dlatego wysłałem mailing, ale nie wiem czy doszły e-maile, bo wysłałem "do wiadomości". Wiec najnowsza wersja jest do pobrania i jest to 2.0.0.1 w celu pobrania należy podmienić kocówka w poprzednim linku na NewK2Submitter.zip. W razie pytań służę odpowiedziami na e-mail jeszcze chwilę będę łonLine

----

Co do dodawania wpisów ... Jeśli pogram zwróci link do wpisu jako dodany i sprawdzanie ( w zewnętrznym programie na występowanie ciągu znaków) określane są jako "nie występuje" mimo wszystko jest duże prawdopodobieństwo, że wpis jest dodany, ale pod innym adresem, bo w tym zakresie występuje duża różnorodność linkowania.

----

Pozdrawiam

Aż strach tu pisać, żeby nie było posadzenia o kryptoreklamę czy jakieś inne.

Ale co mi tam :)

SEO linki w programie robią takie coś (czego chyba nie robi żaden program):

index. php? option= com_(kadwa) & view=itemlist & task= user&id
zamienia na:
index.php / component/(kadwa)/ itemlist/ user/

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dasz radę zaimplementować masowy import tekstów do projektu z plików

Da się zrobić :pisze:

Wczoraj nie pisałem o szczegółach , bo nie było czasu, ale jest nowa wersja

https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/v2form_glowna.jpg

https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/v2form_profilu.jpg

https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/v2form_wpisy.jpg

Główne zmiany funkcjonalne w wersji 2.0.x

W konfiguracji:

- Polskie znaki i znaki w niektórych przypadkach nadal stanowią problem, wiec dodałem funkcje która zamienia tekst profilu na wersję bezogonkową;

- Zapisywanie wyników OK do pliku;

- Wyłącznie wyjścia danych do pól tekstowych ma zastosowanie przy przetwarzaniu większych list gdyż wyjście do OUT na pola tekstowe przy przekroczeniu pewnej ilości najprawdopodobniej blokuje program. Trudno powiedzieć ile, bo zależy to od długości adresów, ale przy wielkościach list rzędu 20 K nie powinno stanowić, to problemu;

W zakładaniu profili:

- Generowanie Name żeńskie / męskie w zależności od wyboru Gender;

- Losowe wybieranie avatarów. Własne awatary należy zamieścić w katalogu awatary/random_female | random_male;

- Możliwość przypisania wielu opisów które będą podmieniane losowo w czasie rejestracji profili;

- Pobieranie SEO linków do profili zamiast linków z parametrami;

(Nowa funkcja) Dodawanie artykułu:

Dodawanie wpisów / testowanie wymaga założenia konta i wczytania danego profilu. Funkcja po daniu zwraca tylko link do wpisu. Nie sprawdza jego dostępności online gdyż dodany artykuł może być pod innym adresem i jego wyszukiwanie spowalniało, by pracę programu... choć pewnie i nad tym pomyśle.

Proponuje poprzednia wersję też zostawić na wypadek gdyby w tej wyszły jakieś niezauważone BUGI.

Wydanie nowej wersji wiąże się z zapowiadaną zmianą cenową, więc obecna cena programu to:

- 200 zł netto dla stałych klientów (stały klient to taki który zakupił minimum dwa poprzednie dowolne moje programy).

- 230 zł netto dla nowych klientów.

Procedura zakupu:

Proszę przesłać dane do faktury na adres systemy.internetowe@gmail.com wystawiam proformę po zaksięgowaniu fakturę.

W tytule wpłaty proszę wpisać numer proformy. Przesłanie e-potwierdzenia możne przyśpieszyć aktywację programu.

Do programu dołączam listy rozruchowe. Listy produkcyjne należy posiadać własne - harvestrowanie, dostanie, zakup itd...

Pozdrawiam,

Dariusz Janicki - kontakt

Witam.

Dla osób, które korzystają z tego softu mam dobrą informację. SEOsklep24.pl rozpoczął sprzedaż harvestowanych list, które zostały sprawdzone za pomocą K2Submitter. Aktualnie dostępne są 2 listy.

Więcej informacji tutaj:

https://seosklep24.pl/16-listy-seo

Do osób, które pewnie od razu zaatakują mój post, że to reklama itp. Chciałbym poinformować iż konsultowałem to z Darkiem ( Mion ) i poinformował mnie, że tego typu wpis może znaleźć się w tym temacie.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności