Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Nie po to się wstawia linki, aby je usuwać :) :) :)

Jest opcja edycji wpisów i możesz zmienić sobie wszystko.

Edycja:

Jeszcze podpowiem, że tą opcją można również zmienić maila. Jak ktoś jedzie na swojej domenie, to można ją tym trochę "przyoszczędzić".

W panelu admina K2 jest przycisk SPAM przy użytkownikach.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

47200 prof.

Jak sobie je namalujesz chyba :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ojoj skąd ta złośliwość od rana ? :)

Spamy poleciały, które ktoś robił Tobie, jak kiedyś innemu słynnemu userowi tego forum "pozycjonowanie" ?

Problemy sercowe ? Chcesz się wypłakać w rękaw ? Mogę Ci jakoś pomóc ?

Nie maluję, harvestuję. Ty malujesz i tak zarabiasz na chleb ?

Stary ! Więcej optymizmu, to też będziesz tyle miał. A to część mojej bazy, więc masz nad czym pracować (przepraszam, zlecać swoim ludziom)

@Mion sorry za off.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Koniku skończ się ośmieszać, bo niezły ubaw z Ciebie jest.

EOT.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jak ze skutecznością na aktualnej wersji Panowie i Panie?
Nie wiem jaka jest "globalna" skuteczność trafień, ale z informacji zwrotnych od użytkowników, wiem, że ***** ;)

Przykładowo lista dołączona z program na rozruch rejestruje ponad 1K profili - zamieszczam screeny:

https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/v2pobranie_poczty.jpg
https://www.seoapp.pl/gfx/images/K2blaster/v2pobranie_profili.jpg

Pobranie 1000 profili ~ 3 minuty.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

argumenty się skończyły

47200 prof.

Co mogę zaoferować: lista K2 10k+ zweryfikowanych linków z unikalnych domen

15k+ cena ta sama.

:D Dozbierałeś ledwo do 15k a tu nagle 47 się zrobiło? :zdziwko:

Bajki to możesz opowiadać kolegom.

Nie wiem jaka jest "globalna" skuteczność trafień

Globalnie może do 35k dojdzie.

Nie dzieliłem na języki.

Koniku skończ się ośmieszać, bo niezły ubaw z Ciebie jest.

Nigdy Cię nie obrażałem, więc poluzuj majtasy.

To, że ktoś śmiał uzbierać większą bazę od Ciebie to naprawdę nie powód, aby to robić.

Dozbierałeś ledwo do 15k a tu nagle 47 się zrobiło?

Tyle oddaję charytatywnie z mojej puli. Nie ma tu żadnej sprzeczności, którą Ty na siłę chcesz zobaczyć.

EOT.

Dotrzymuj w życiu zawsze danego słowa :faja:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

OK. Mamy jeszcze dwa dni "na koszty" dla firm, więc do końca stycznia dawnym zwyczajem z poprzednich programów obowiązuje promocyjna cena na program wynosząca 150 zł netto zarówno dla "stałych" jak i nowych klientów lub zakup w wersji z dodatkową licencja 2x w łącznej cenie 200 netto.

===============================

HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki
Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań

NIP: 7831514314
REGON: 301740913
Kontakt:
Email: systemy.internetowe@gmail.com
Telefon: 723 227 124

Dane konta do zakupu programów:
ING Bank Sląski: 05105015201000009079642766

----

Koszt zakupu możemy jeszcze obniżyć zapisując się do Newslettera Seoapp.pl < link w stopce>.

Dodam, ze zapis do newslettera ma jedynie sens z e-maila z którego się odbiera pocztę. Teraz pracuję nad pewnym zleceniem, ale w planach jest kolejny programy lub programy i ten newsletter właśnie powstał po to by o nim poinformować zainteresowanych .

----

:wow:https://www.k2submitter.pl/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Informacja dla zainteresowanych.

Informuje, iż wszystkie zaległe e-faktury za zakup z wpłatą zaksięgowana w styczniu zostały wystawione i wysłane na e-mail z jakiego była korespondencja zakupowa. Jeśli ktoś takowej nie otrzymał proszę o pilny kontakt.

Ostatnia promocja dobiegła końca, więc aktualna cena dla starych jak i nowych klientów i wynosi 200 zł netto lub 250 zł netto z dodatkową licencją. Obecnie w ramach promocji dochodzi powiększona lista rozruchowa na profile.

Pozdrawiam

Dariusz Janicki

Puściłem świeżą liste profili 6300 z tego

pozytywny wynik - 2831

negatywny wynik - 1912

razem daje to -4743 w związku z tym mam pytanie co z pozostałymi 1557 url-ami ?

Druga sprawa czy w przypadku gdy profil na dany email jest już zarejestrowany jaka odpowiedz podaje K2S, czy jest uznawany jako Ok ?

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Są to liczby szacunkowe i najprawdopodobniej nie jest tam uwzględniony jedne błąd HTTP, ale to nie ma znaczenia. W wypadku K2 i rejestracji kont nie ma jednoznacznej odpowiedzi świadczącej o tym czy rejestracja się powiodła czy też nie. Dlatego warto, a nawet wskazane jest powtórzyć proces rejestracji jeszcze raz dla tych samych danych konta.

Ilość zarejestrowanych profili, to ta którą zostaje po ich aktywacji i jest zależna od posiadanych list.

---

W celu uzyskania jak największej ilości profili można zastosować, to co opisałem w instrukcji w zadaniu:

Nie wszystkie serwisy w których rejestrowaliśmy profil [ ...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności