Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Mariusz Ty zdaje się pisałeś że profile wchodzą w indeks jak masło ;) U mnie po tygodniu z podstawowej listy max. 10 % - linkowałem z komentarzy AA i SWLi :)

Ręce same składają się do oklasków. Ktoś - mniej lub bardziej świadomie - pozwala Ci dodać linki na swojej domenie, a Ty w ramach podziękowania dopalasz mu domenkę z najgorszego (a przy tym nieskutecznego) syfu - good job :)

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

Wyniki Badania Link Building w Polsce - 2018

dopalasz mu domenkę z najgorszego (a przy tym nieskutecznego) syfu

Nie, nie źle mnie zrozumiałeś. Nie dopalam wszystkiego ze SWLi, komentarzy itp. Przy tak dużej ilości profili jest to nie opłacalne. Wziąłem do testu tylko kilkanaście profili i na ich podstawie piszę że słabo wchodzą w indeks.. bo np. na samym bl-indekserze skuteczność jest mało gorsza i raczej nie będę już nic kombinował z tymi profilami ;)

zakładałem multikonta

Takie dopalane profile SWL'em mogą wcale nie wejść w index. NP dostaną na start BANA :olaboga:

Uważam też, że w tym wypadku należy zachować pewną rozwagę, bo to że można dodać tysiące dofollow linkow w ciągu kilkunastu minut nie oznacza, że trzeba tak robić.

Profile, czy też artykuły należy traktować jako dywersyfikacje linkowania, a nie bazowe linkowanie w oczekiwaniu na szybkie wzrosty na zasadzie blasta (to nie te czasy). W tych czasach szybkie i niespodziane, to są BANY.

Nie wiem czy nadal jest to skuteczne, ale jakiś czas temu do indeksowania użytkownicy wykorzystywali GeneratorRSSHtml, więc mogę go dorzucić za free. Ale co do obsługi programu, to każdy zainteresowany na własną komendę musi dowiedzieć się jak działa :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Takie dopalane profile SWL'em mogą wcale nie wejść w index. NP dostaną na start BANA :olaboga:

Mion, Ty coś pozycjonujesz ? Czy lubisz jak chłopacy sie stesują :lol:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Takie dopalane profile SWL'em mogą wcale nie wejść w index.

Profile dopalane SWL przynoszą dobry efekt... dużo lepsze jak np: Bl-Indexer :)

Troszkę zainteresował mnie ten program :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności