Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Stoi to w całkowitej sprzeczności z wynikami moich testów, z tego co czytam w tym wątku to również z wiedzą @Mariusza.

Jednak ten gotlink to pewnie daje radę:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/205226-sprzedam-punkty-gotlinkpl/#entry1395437

Tak ? :palacz:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na 50k domen zidentyfikowanych jako K2 udało się założyć konto na ponad 20k w poniżej 3h także szybkość znakomkoita.

Jedynie szkoda, że nie ma (jeszcze?:)) opcji podpięcia jakiegoś decaptchera większość z tej listy się nie udało ze względu na recaptche

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

opcji podpięcia jakiegoś decaptchera większość

Zamierzałem opcję z captcha wprodzić w wersji 3.x i tak na dniach zrobię. Jednak ze względu na większą elastyczność obsługa rejestracji będzie oparta o silnik "bezgłowej" przeglądarki i jako dodatkowy moduł.

:pisze:

----

Nie należy korzystać z gmaila pop3 > 250 kont, bo gmail ogranicza możliwość ich pobrania do właśnie 250 ostatnich.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proszę pobrać nową wersje programu K2Submitter 2.0.0.6 lokalizacji podanej w e-mailu z instrukcją. Zmiana jest taka, że poprzednia wersja miała BUG w [x] ptaszkach od kasowania e-maili ze skrzynki POP3.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Obecna wersja 2.0.0.x dodaje też wpisy jako artykuły z linkami dofollw <tak jak w preclach> , wiec z jednego konta <profilu> można dodać wiele wpisów. Z tym, ze ilość dodań jest znacznie mnisza niż profili i zależy od posiadanej bazy. Na załączonym pliku rozruchowym było ~ 200 wpisów. Sadzę, że po wprowadzeniu obsługi captcha ilość wzrośnie.

Jeśli Pytasz o "inne skrypty", to przedmiotowy program K2Submitter nie jest pod to przewidziany.

Darmowa porada dla miłośników k2 (w sumie wszystkich nie tylko tego programu).

W programie jest opcja linki SEO. Nie należy z niej korzystać ale ją wykorzystać :)

Czyli - robimy linki bez opcji seo. Następnie zamieniamy (w jakimkolwiek edytorze np notepad++):

index. php ? option = com _ k @ & view = itemlist & task = user & i d =
na:
index. php / component / k @ / itemlist / user/

Wdzięczność proszę wyrazić w opłatach na rzecz Fundacji, którą PiO wspiera.

M

Edycja: Oczywiście do indeksacji wrzucamy obie wersje.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wdzięczność proszę wyrazić w opłatach na rzecz Fundacji, którą PiO wspiera.
To i ja mogę coś dodać od siebie. Więc pod en cel oferuję dwie licencje K2Submittera osobą wpłacą kwotę 50 zł 1 licencja wpłaca na rzecz fundacji którą PiO wspiera i prześlą mi potwierdzenie wpłaty.

:pisze:

nieaktualizowane od lat i zrobi się jeden wielki spam...
Gdyby było inaczej byś nie dodał wpisu...

Wiec trzeba kuć żelazo póki gorące

ale któryś poziom zaplecza
Raczej od samego początku profile zakładane w tysiacach nie były/ są dedykowane do podlinkowania strony docelowej.

Mając na uwadze dużą szybkość dodawania i łatwość obsługi przy drobinie większym nakładzie pracy pozakładane profile można wykorzystać jak też jako prywatny SWL. Jak to zrobić pozostawiam inwencji twórczej użytkowników. :pisze:

Darmowych i bezinteresownych porad ciąg dalszy :)

Poczta O2

Opinia:

Poczta o2 to syf, gó**o warta, nie działa, nie warto, nie nadaje się

A G prawda.

To jedna z najlepszych dostępnych darmówek i ma skuteczność prawie taką jak płatna poczta.

Nie powiem tu jak, ale da się. IQ powyżej średniej - niepotrzebne.

A jednak powiem, żeby nie było - wiem a nie powiem, jak to zwykle na tym forum jest.

1.Ilość wątków dodawarki

2. Aliasy

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ale któryś poziom zaplecza zawsze można wspomagać

No, pewnie ten 15, z precli i seokatalogów lub 16 - BANN SWL

coś w ten deseń chciałem odpisać, ale mi się odechciało;) z tym 15 to przesadziłeś...myślę, że gdzieś koło 20 zaraz po blaście na milion wiki;) pewnie dlatego jeszcze tego samego dnia wyskoczył z ogłoszeniem blasta na 5k k2...................:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności