Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Soft działa?

Dzisiaj puściłem rejestracje na własnej domenie i nie przychodzą @ (pokazuje, że rejestracja ok lecz zero e-maili z aktywacją, kilka dni temu wszystko było ok)

Czy może ktoś sprawdzić na swoim sofcie czy ten problem występuje czy tylko ja mam ten problem, z góry dziękuje za pomoc.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak już kiedyś pisałem rejestracja OK nie oznacza, że faktycznie zostało zarejestrowane, ale status HTTP 200. Fakt, że źle to na zwałem. Nie mniej jednak właśnie sprawdzałem dla klienta i e-maile na *.lolka z poczt n v-net.pro przychodzą bez problemu.

Client Connecting
Client Connected
Wiadmości: 1697

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja dzisiaj rano przejechałem bazę 10k z czego złożyło 9679 kont a przy pobieraniu poczty na vnet pokazywało 0 sztuk co jest mega dziwne bo nigdy tak nie było dlatego pytam.Pisalem do nich czy nie mają jakiś problemów z poczta ale odpisali że ok.

Wieczorem jeszcze raz sprawdzę czy działa i dam znać.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Faktyczne dziwne, bo mi przychodzą świeży screen:

lolekpobraniemaili.jpg

Co ciekawsze rejestracje mieliłem przez publiczne proxy anonimowe z PM i robią relatywnie dobrze...

==========

Polecam sprawdzić logując się w przeglądarce na pocztę czy są zarejestrowane

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

pobieranie z poczty działa działa w najlepszym porządku :)

najlepiej konta email na

https://www.v-net.pro/klient/cart.php?gid=14

z nimi nie ma żadnych problemów

Przy okazji tych testów pobierania e-maili odświeżyłem swoja listę K2 profile na której udało się zarejestrować i pobrać ~ 7500 kont.

emailos7000.jpg

Oczywiście aktywnych profili z linkiem będzie mniej, ale jak ktoś z nowych użytkowników będzie chciał, to do zakupionego programu mogę jak dodać jako bonus.

----

W temacie poczty, to ta z v-net.pro "lolek" jest naprawdę dobra i program ciągnie z niej jak e-maile jak odkurzacz.

Teraz włączyłem soft i zaczął działać na tych samych ustawieniach, dziwne rzeczy się dzieją... Rano nie działało a po kilku godzinach zaczęło, złośliwość rzeczy martwych :palacz:

3oftijwx.jpg

Kolego s_matysik dzięki za porady, na pewno skorzystam.

• 3 tygodnie później...

Czy to możliwe że mając listę 5k udanych rejestracji, na skrzynce email fizycznie 3k linków aktywacyjnych a pobranych profili zaledwie 200?

Wydaje mi się że jeszcze miesiąc temu na tej liście miałem więcej profili...

A może coś robie źle?

1. Najpierw rejestruje

2. Wklejam później wszystkie OK zarejestrowane na listę i robię aktywuj

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

3k linków aktywacyjnych a pobranych profili zaledwie 200?

3k na 200 to faktycznie trochę mało, robisz to na prywatnych proxy?

przerób aktywacje kilka razy

korzystasz ze startowej listy? najlepiej stwórz własną lub kup

Nie mam, jest ogólnie jakaś instrukcja obsługi do tego??

Już wiem w czym problem był, zamiast pobrać i najpierw aktywować profile, próbowałem od razu logować się bez aktywacji...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 4 tygodnie później...

Teraz pytanie, jakie footprinty użyć do harvestowania miejsc gdzie można dodać profil? Będe wdzieczny.

Ale za przeproszeniem myślenie boli? Otwórz sobie z 10 profili k2 i wyłap charakterystyczne punkty. Podpowiedź - popatrz na url. Co się samemu nauczyć to Ci się na przyszłość przyda. Gotowe podane na tacy to tylko krótkowzroczna korzyść.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności